Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy görcsöl a hasam?

Normális, hogy görcsöl a hasam?

Figyelt kérdés
12+2 hetes terhes vagyok és akárhányszor rágyújtok eszméletlenül el kezd görcsölni a hasam. Se előtte se utána semmi görcs, csak közben. Ez normális? (Orvos tudja, hogy cigizem napi 2-3 szálat)

nov. 13. 08:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ső…azt sem tudom hogyan kell jelenteni
nov. 13. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális dolog hogy terhesen cigizel mint az sem hogy gorcseid vannak ilyenkor...

Most lehet nem lesz mellékhatása majd amikor idegrendszeri problémái lesznek a gyerekednek akkor gondolj vissza erre az időszakra hogy hiába kívántad lehet meg kellett volna állni azt a napi pár szál cigit.

Ha terhesség előtt le tudtad tenni most is le tudnád mint megannyi anyuka aki előtted írt

15 hetes terhes vagyok nem cigizek.

Hosszú évekkel ezelőtt én is a cigizők táborát erősítettem de halaisten nem érzek késztetést hogy akár egy szalba is bele szivjak.

Te döntésed hogy eled az életed de ha itt kérdezel fogadd el a negatív kritikát is és ne haborogj ez sokaknál kibassza a biztositekot.

Ha nagyon gorcsolsz egyeztess a dokiddal valószínűleg emeltetni fogja a magnéziumot nagyon mást nem tud szerintem tenni ő sem ebben az esetben de hátha kapsz még tanácsot.

Xerya

nov. 13. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak a pukkantóni akar kibújni?
nov. 13. 11:47
 14/14 Senior Séf ***** válasza:

"...12+2 hetes terhes vagyok és ... rágyújtok"

Aha.

nov. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!