Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 6 hetes terhese...

Normális, hogy 6 hetes terhesen már látszik, hogy nőtt a hasam?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél szinte csak az utolsó trimeszterbe kezdett úgy igazán látszani.

Most meg már 6 hetesen látszik, nyilván nem nézek ki terhesnek, de, azért látom, hogy picit nőt a hasam mikor hátamon fekszek.

szept. 4. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az csak puffadás
szept. 4. 02:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az még csak puffadás. A méhed még alig ökölnyi.
szept. 4. 06:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Puffadás. Barátnőm a második terhességénél 9.héten nem fért bele a nadrágjaiba. (Alapvetően vékony tesalkatú).

Én túlsúllyal vagyok, nálam nyilván most nem fog úgy látszódni... 9 hetes vagyok, de már nyomnak a nadrágok... nem híztam a mérleg szerint még semmit. Nekem is második terhesség.

Készülj a korábbi ruhatárcserére :)

Jó egészséget :)

szept. 4. 06:25
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Én második gyerekkel sajnos túlsúllyal estem teherbe, de ismerősök már 11. Héten látták, hogy ez inkább már babapocak. Férjem szerint is látszott. Nem tudom, hogy puffadás lehetett vagy már tényleg a baba. De 2.kal korábban láttam magamon is a terhességet, hiába a túlsúly.
szept. 4. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen egésszen biztos, hogy csak fel vagy puffadva. Lehetetlen, hogy a terhesség látszódjon. Most csak azért fogalmazódott meg benned, mert tudod, hogy terhes vagy, de ha nem lennél az, akkor is így néznél ki egy puffadástól.
szept. 4. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Én 9 hetes vagyok és látszik. Nem a baba tudom, de megnő a méh is és persze puffadás is. Jelentsen ez utóbbi bármit is, mert teljesen máshogy érzem magam, mikor pl ételtől vagyok puffadt.
szept. 4. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Puffadás. 20. hétig ha kicsit bővebb pólót vettem fel észre se vették hogy kismama vagyok. Utána kezdett el fokozatosan nőni a hasam.
szept. 5. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

Normális persze de ez csak a puffadas miatt van!:)

Nekem első babanal is hamar látszott és most másodikkal vagyok várandós most meg hamarabb, a 15 hét körül mikor már valóban nőtt a hasam a méhem és még a puffadas is jelen volt.

Most 23 hetesen akkora hasam van kint aki szülni megy lassan kb ami azért érdekes mert ezidáig 4 kgt hiztam. Mondjuk én vizesedek is sajnos elsőnél is :/

szept. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!