Terhessegi hematomam van. Megjelent most sargas-barnas folyas. Mit csinaljak?
Az orvos penteken rendelt. En voltam az utolso betege. Felirta az ambulans lapomra a gyogyszert, viszont nem kaptam ra receptet. Nem tudtam mar elerni es aznap mar a haziorvosom sem rendelt. A gyogyszertarban nem adtak ki a kupot ugy hogy csak az ambulans lapon volt felirva. Ertheto, de azzal is megprobalkoztam. Leghamarabb ma tudtam hozzajutni a kuphoz. Rengeteg mindent javasolt. Tobbfajta etrend kiegeszitot. Mindent kivaltottam es szedem. Agynyugalmat, tappenzt. Ki sem kelek az agybol csak pisilni es mikor az orvoshoz mentem, nem dolgozom. Igyekszem mindent betartani.
Nem az okoskodas es a kioktatas amire kivancsi vagyok hanem valodi segito szandeku emberek tanacsara. Ha nem vagy kepes ra es egy csepp egyutterzes nem szorul beled akkor menj mashova legyszives, nem vagyok ra kivancsi mert jelenleg nem vagyok abban a helyzetben.
Nekem volt 7 hetesen hematómám, akkor fakadt ki. A progeszteront ettől függetlenül végig használtam napi 2x, ahogy előírták.
Engem egyedül a vérhigítóról állítottak le a hematóma miatt azonnal (hiperstimulációm volt, IVF).
Nekem is volt hematoma.
Szerintem ez a terhes nők 80 százalékának van
Van akinek vérzik, van kinek vérzés nélkül felszívódik.
Nem kell itt flegmazni, hanem tessék felhívni a dokit, visszamenni hozzá, ha ennyire ki vagy idegileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!