Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegi hematomam van....

Terhessegi hematomam van. Megjelent most sargas-barnas folyas. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt folyasom. Penteken voltam orvosnal, 6 hetes. Most jelent meg sargas-barnas folyas. Javasolt az orvos cyclogest kupot amit most tudtam kivaltani eddig nem hasznaltam. Hasznaljam estere a kupot? Nagyon ideges vagyok mert nem tudom mit csinaljak.
dec. 16. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Talan kovesd az orvos utasitasait, ahogy eddig is kellett volna…?
dec. 16. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Az orvos penteken rendelt. En voltam az utolso betege. Felirta az ambulans lapomra a gyogyszert, viszont nem kaptam ra receptet. Nem tudtam mar elerni es aznap mar a haziorvosom sem rendelt. A gyogyszertarban nem adtak ki a kupot ugy hogy csak az ambulans lapon volt felirva. Ertheto, de azzal is megprobalkoztam. Leghamarabb ma tudtam hozzajutni a kuphoz. Rengeteg mindent javasolt. Tobbfajta etrend kiegeszitot. Mindent kivaltottam es szedem. Agynyugalmat, tappenzt. Ki sem kelek az agybol csak pisilni es mikor az orvoshoz mentem, nem dolgozom. Igyekszem mindent betartani.

Nem az okoskodas es a kioktatas amire kivancsi vagyok hanem valodi segito szandeku emberek tanacsara. Ha nem vagy kepes ra es egy csepp egyutterzes nem szorul beled akkor menj mashova legyszives, nem vagyok ra kivancsi mert jelenleg nem vagyok abban a helyzetben.

dec. 16. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Uhh kerdezo, szerintem vegyel be egy kis extra magneziumot.
dec. 16. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt 7 hetesen hematómám, akkor fakadt ki. A progeszteront ettől függetlenül végig használtam napi 2x, ahogy előírták.

Engem egyedül a vérhigítóról állítottak le a hematóma miatt azonnal (hiperstimulációm volt, IVF).

dec. 16. 21:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nekem napi egyet irt fel a nogyogyasz. Pontosabban hogy este hasznaljak egyet. Mar 2 oraja egy barnas folt sincs jelen hal’istennek. De holnap beszelek a nogyogyaszommal ha ejszaka nem kezdek el verezni, akkor korhaz
dec. 16. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Belőlem úgy ömlött a vér, hogy biztosra vettem, hogy elvetéltem. Nem tudtam, hogy hematómám van. Másnap volt már csak kis barnázás. Neked talán ki sem fakad, csak felszívódik.
dec. 16. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is volt hematoma.

Szerintem ez a terhes nők 80 százalékának van

Van akinek vérzik, van kinek vérzés nélkül felszívódik.

Nem kell itt flegmazni, hanem tessék felhívni a dokit, visszamenni hozzá, ha ennyire ki vagy idegileg

dec. 16. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Csináld, amit mondott a doki. De ha nagyon parázol hívd fel és megmondja. Nekem is volt hematómám, tudom, hogy félelmetes, de bízz a legjobbakban és pihenj sokat, meg szedd, amiket kell. Többet nem tudsz tenni.
dec. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!