21 hetes kismama vagyok. Jövő héten megyek vérvételre..cukor terhelésre. Félek attól hogy rosszul leszek. Mit tegyek.??
Mondjuk ne ezt mantrázd!
Ha meg rosszul leszel, lefektetnek. Ha már rosszul kell lenni, akkor egy egészségügyi intézményben a legfelkészültebbek az ilyenre, és nem te lennél az első. Jelzed az elején, hogy neked ezzel lehet problémád és figyelni fognak rád, ha kell.
És igen, vizet nem ihatsz, nem mászkálhatsz.
Hat, mit. Semmit.
Nem olyan borzaszto, de amugy en rosszul lettem, fajt a fejem, szedultem, hanyingerem volt.
Le tudtak fektetni egy agyra es ugy birhato volt. Nem mindenki jar igy, de ha igen, az se tragedia, latod, en is tuleltem :D
Amugy az ertekeim tokeletesek lettek, nem ertem miert voltam ennyire rosszul.
Semmit. Én nem féltem, mégis elájultam 🤷🏼♀️
Nálunk alapból ágyon veszik az ájulósoktól, csak szólni kell. Nálam is így történt, de aztán kimentem. Olyan fülledt levegő volt (vagy inkább nem volt) az ablaktalan helységben nyáron, hogy így is kidőltem.Pontosabban nem, mert a mellettem ülőt elzavartam orvosért, hogy le tudjak feküdni a helyére 😜
Attól, hogy parázol, nem fog kevésbé megtörténni. Gondolj arra, hogy nem lesz semmi. És ha mégis? A legjobb helyen vagy. Hozzám 5 fehér köpenyes érkezett azonnal és a következő 2 órában bérelt helyem volt az ágyon. Nem olyan szörnyű az. Változó, hogy engednek-e vizet inni terhelésnél, keveset általában szoktak.
Ne parázz, tenni semmit nem tudsz. Segíteni fognak. Inni az első órában nem szabad, utána pár korty vizet szoktak engedni, de célszerű megpróbálni egyáltalán nem inni. Ott vérvétel előtt szólsz és figyelnek. Ez egy fontos vizsgálat, elhagyni sem lehet.
Én szerencsére csak álmosodtam illetve a baba 1 óra után, mint a búgócsiga pörgött.
Az első babával meg visszaköhögtem így mehettem újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!