Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétfői HCG érték 774, szerdai...

Hétfői HCG érték 774, szerdai érték 1194. Gond lehet? Ma vagyok 5+2 elvileg. Uh múlthét szombaton volt, semmit nem láttak csak meg vastagodott nyálkahártya

Figyelt kérdés
Folyamatos barnázásom van, de nem adnak progeszteront amíg nem látják, hol van méhen belül vagy kívül. Jó ez a hcg növekedés vagy ne reménykedjek?
nov. 14. 13:37
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Lehet akkor abba hagyom. De nem hiszem, hogy spontán el megy.
nov. 18. 17:53
 32/35 A kérdező kommentje:
Az előző terhességnél nagyon sokat vártunk hátha el megy, meg nem tudták eldönteni hogy legyen műtét vagy ne legyen. És nem szedtem a progeszteront mégsem ürült spontán. A mensivel volt baj, félévig nem volt így nem lehetett ki számolni mi van.
nov. 18. 17:57
 33/35 anonim ***** válasza:
Ez a terhesség nem fejlődik jól. Kár hiú ábrándokat kelteni. Egy jól fejlődő terhesség nem éppen duplázódik 3 napra, hanem bőven megvan 2 nap alatt.
nov. 18. 18:36
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. 🥺
nov. 18. 18:49
 35/35 anonim ***** válasza:

30# vagyok.

Nagyon sajnálom. Nálunk az első terhességre 5 évet vártunk, missed ab lett. Majd rá 2 évre siker. Aztán lett egy kémiaim, majd januárban egy vetélés, az volt a lassan növő hcg-s. Mondjuk a műtét jobban esett volna, mert 5 órát vajúdtam a vetéléskor....nagyon megviselt. Júliusban ismét terhes lettem, most remélem minden rend en lesz a végéig.

Nagyon jól tudom milyen rossz ezeken átmenni, de feladni nem szabad, nem is kell. Jönni fog az a baba nektek is :)

Csak kívánni tudom, hogy most hamar túl legyél ezen, és tavaszig sikeres terhességben legyen részetek ❤ Sokunknak hosszú az út a célig. A minap számoltuk, hogy 2010 óta ebben a körforgásban élünk és csak most van úton a második baba.

A legjobbakat kívánom!

nov. 18. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!