Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétfői HCG érték 774, szerdai...

Hétfői HCG érték 774, szerdai érték 1194. Gond lehet? Ma vagyok 5+2 elvileg. Uh múlthét szombaton volt, semmit nem láttak csak meg vastagodott nyálkahártya

Figyelt kérdés
Folyamatos barnázásom van, de nem adnak progeszteront amíg nem látják, hol van méhen belül vagy kívül. Jó ez a hcg növekedés vagy ne reménykedjek?
nov. 14. 13:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nem, írtam, hogy méhen belül láttak petezsákszerűt, csak utólag gondolom, hogy esetleg lehetett akár álpetezsák is, mert utána volt kávézaccszerű vérzésem. Akkor már nem látott orvos, mert minden gyógyszert megkaptam, amit lehet. Várnom kellett, erős görcsöm nem volt. Az addigi sima pecsételés nem múlt el, hanem egy időre tipikus kávézaccszerűre váltott. Aztán egy reggel elöntött a vér, akkor vetéltem el. Utána voltam orvosnál, akkor már nem volt semmi. Se méhen belül, se kívül.

nov. 15. 11:52
 22/35 A kérdező kommentje:
Basszus sajnálom. Ez sem lehetett kellemes.. Remélem azóta sikerült egy egészséges terhesség már 😇
nov. 15. 11:57
 23/35 anonim ***** válasza:

#22! Igen, épp etetem😁 3hónapos.

nov. 15. 12:00
 24/35 A kérdező kommentje:
De jó😇😇 remélem egyszer nekem is sikeres lesz egy terhesség 😅
nov. 15. 12:11
 25/35 anonim ***** válasza:

#24! Persze, hogy az lesz! Nekem olyan reménytelen volt, ha nekem összejött, bárkinek 🤣

Drukkolok neked!🤞

nov. 15. 12:16
 26/35 A kérdező kommentje:
Pénteki hcg értékem 1979.. kicsit többet nőtt mint előtte. Elkezdtem csütörtökön reggel a progeszteront. Bár nem tudom van-e értelme..
nov. 18. 17:13
 27/35 anonim ***** válasza:

Mit látott a doki, hogy mégis kaptál progeszteront?

Kíváncsian várom a fejleményeket én is, úgy tűnik, hogy 3 naponta tartja a duplázódást...

Szurkolok, hogy jó legyen végül minden!

nov. 18. 17:24
 28/35 A kérdező kommentje:
Üres pici petezsák volt pénteken. Viszont ismerősömtől kaptam progeszteront. Így azt kezdtem el szedni, olyan adagolásban ahogy az első terhességnél volt. Ők továbbra se adtak. De ahogy nézem a heteket, ha műszeres befejezés lesz tuti ki fogom, hogy karácsonykor legyek bent 😭
nov. 18. 17:29
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy a progeszteron támogatás miatt nőtt többet az érték mint a második vérvétel előtt, ahol még nem szedtem? Bár lehet én vagyok a hülye. Kétségbe vagyok esve már nem tudok mit gondolni
nov. 18. 17:30
 30/35 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a terhesség rosszul fejlődik....a progival elodázod a spontán vetélést. 5ezer alatt kétnaponta majdnem duplázódni kell, neked szerdáról péntekre sem csak alig. El kellene engedd. Ha nem szeretnéd nézess még egy hcg-t és, ha nem szép az eredményt fejezd be aprogit....talán a műtétet is megúszod. Nekem mikor lassan nőtt a hcg, 7.héten tudtam elvetélni. Kitartás akkor is, ha most nehéz. A progi pont annyira tudja fenntartani a terhességet, hogy nehezen menjen el így a jcg sem indul el könnyen lefele.
nov. 18. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!