Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétfői HCG érték 774, szerdai...

Hétfői HCG érték 774, szerdai érték 1194. Gond lehet? Ma vagyok 5+2 elvileg. Uh múlthét szombaton volt, semmit nem láttak csak meg vastagodott nyálkahártya

Figyelt kérdés
Folyamatos barnázásom van, de nem adnak progeszteront amíg nem látják, hol van méhen belül vagy kívül. Jó ez a hcg növekedés vagy ne reménykedjek?
ma 13:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
11 mm volt a nyálkahártya, illetve lemaradt , hogy oktober 7.én volt az utolsó mensim. 30 naposak általában a ciklusaim. Volt már egy vetélésem szívhangig se jutottunk el.
ma 13:38
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Hat két naponta duplázódnia kéne és neked még 3 dik napra se lett dupla.
ma 13:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Most hétfőn és szerdán voltam. Szóval elvileg az 48 óra nem?
ma 13:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé lassú ütemben nő a HCG. Duplázódnia kellene 48 óra alatt és a barnázás se igazán jó jel ilyen értékhez. Szerintem ez így nincs rendben.
ma 13:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Holnap megyek kontroll uh-ra. Akkor gondolom ott ki kellene derülnie.
ma 13:44
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Ezt elengedném
ma 13:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy hétfői értékre azt mondták túl magas.
ma 13:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok, de lehet tényleg igazad van😭
ma 13:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy jól fejlődő terhesség
ma 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen hogy túl magas. Minimum 2 hcg érték értékelhető. Egynek nincs semmilyen információ tartalma, ha az 100 fölött van.
ma 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!