Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális lehet ez a fájdalom?

Normális lehet ez a fájdalom?

Figyelt kérdés

Most töltöttem be a 13.hetet és tegnap is észrevettem,hogy vannak mozdulatok amik enyhe fájdalmat váltanak ki az alhasamban,főleg a bal oldalon,szúró enyhe fájdalom.

Ma ez nem lett jobb,ugyanúgy a bal oldal szúr ,nyomásérzékeny.

Ez valami szalagnyúlás lehet vagy komolyabb?

Semmiféle vérzés vagy nagyon erős fajdalom nincsen,csak ez a szúró.

nov. 9. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annó azt mondták, hogy a szalagok nyúlása. Jelenleg 12 hetes vagyok, nálam napi szinten előfordul mostanában, ráadásul úgy, hogy kb 1 percig kiegyenesedni sem tudok :/ azért majd említsd meg az orvosodnak, de szerintem egyelőre nem kell aggódnod.
nov. 9. 08:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Ugyanez a szúró érzés van neked is?

Szerencsére nekem sem folyamatos,és nem ugyanolyan intenzitású. Most például kicsit lefekudtem és alig érzem.

nov. 9. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen többször (egyre gyakrabban). Mintha meghúztam volna valamimet egy hirtelen mozdulattal, aztán általában ugyanolyan gyorsan el is múlt, ha pihentem.

Később sokszor séta közben is ezt éreztem, de ha picit leültem/lefeküdtem, akkor elmúlt.

nov. 9. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális. Egész terhesség alatt előfog fordúlni. Nem állandóan, de időközönként jelentkezni fog.
nov. 9. 09:03
 5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Akkor is normális ha csak nehezen múlik el és kisugárzik az alhasba is? Derekam is fáj,de a doki annyit mondott szerinte ez rendbe van! Más is tapasztalt már ilyet? 6h
nov. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!