Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez a fajta mellfájdalom?

Normális ez a fajta mellfájdalom?

Figyelt kérdés

11 hetes terhes vagyok, kb a 8. Hétig fájdogáltak a melleim, de inkább csak a bimbók... nem volt elviselhetetlen, azóta ez megszünt. Ma viszont mikor levettem a melltartót és lehajoltam...mintha leakarták volna tépni az egész mellem. Nagyon fájdalmas, bizonyos mozdulatoknál, éles erős fájdalom, mint valami izomláz csak sokkal fájdalmasabb. Első gyermekemmel ilyen nem volt.

Ez normális? Vagy ez lenne az az állapot amiről mindenki úgy ír, hogy csak melltartóban képes aludni?

szept. 17. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első terhesség alatt volt ilyen. Végig a 9hónapig. Én pont, hogy a melltartót nem voltam képes elviselni, alig vártam mindig munka után, hogy levehessem. Ahogy hozzáért a póló, bármi azonnal fájt. Teljesen normális amúgy.
szept. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!