12 hetesen alhasi tompa szurkolás,normális?
Sziasztok,ma vagyok 11+5 hetes terhes
Már egy ideje érzem hogy a bal oldalt az alhasamba vagyis inkább az ágyéki részbe sugárzik a fájdalom nem erős hanem inkább mintha húznák,tompa érzés.
De van mikor a másik oldalt is nyilall ,felváltva de bal oldalon többet szokott.
Ez normális? Már említettem védőnek is orvosnak is azt mondták nyúlnak odabent a dolgok,nőnek attól érezhetem ezt
Volt valaki hasonló helyzetben?
Nekem is volt ilyen, szerintem abszolút normális.
Az első terhességemnél későn tudtam meg, hogy terhes vagyok, mert volt egy kis kavar a vérzésemben, és már a pozitív teszt előtt is panaszkodtam az irodatársaknak, hogy valami nyilall/szúrkál a hasam alatt :)
Raadásul ahogy nőtt a hasam, úgy a mérete miatt is elkezdett húzódni alatta hamar, szóval ilyen apróbb kellemetlenségek szinte végig voltak :)
Köszönöm szépen a válaszod 😊
Igen én is pont ezt a választ kaptam,de szerencsére nem vészesek a szurkalások szóval remélem megnyugodhat ők😌🤞❤️
Vérzés sincs hála Istennek 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!