Has epilálása terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Át szoktam menni a köldök csíkomon is ha már epilálok, vékony, szőke szőreim vannak, nem igazán látható, de zavar, ezért inkább leszedem, viszont pont ott van a baba is. Árthatok ezzel neki? Borotválni biztos nem kezdem el, mert nem akarom, hogy megerősödjön a szőr. A szőrszál vége és a baba azért jó messze vannak egymástól tehát nem gondolnám veszélyesnek.tegnap 18:12
1/6 anonim 

válasza:

En nem gyantaztam se nem epilaltam terhesen. Foleg nem has vagy intim kornyeken ahol kozel van a babahoz,hiszen akaratlanul is osszerandulsz. Koraszulesem volt, ezek utan szinten nem tennem, nem kockaztatnek esetleg egy beindulast miatta
2/6 anonim 

válasza:

Jesszusom, mi baja lenne tőle?
Ugye nem gondolod hogy egy szőrszál kihúzása a bőrből méhösszehúzódást okoz?
Igen, elég messze van benne a burokban.
4/6 anonim 

válasza:

A koraszüléshez ennél több kell.
Baja sem lesz.
6/6 anonim 

válasza:

Ha ez koraszulest okozna, akkor egy nagyobb szaras is azt okozna.
Azert ez nem igy mukodik szerencsere. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!