5+3 vagyok ma, És egyik nap olyan mintha nem is lennék terhes, másik nap szedelgek- émelygek… Miért van ez?
Figyelt kérdés
nov. 5. 17:26
51/61 anonim válasza:
Igen, természetes úton.
Fél 5-re megyek. Jaj, nagyon félek, életembe nem féltem még ennyire😩
52/61 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy félsz, de minden rendben lesz! 🥰🥰🥰🥰
nov. 13. 10:45
53/61 anonim válasza:
Nem tudom, néha ezt érzem,néha azt. Komolyan el sem megyek🥺
54/61 A kérdező kommentje:
Figyelj! A bizonytalanság felemészt és idegeskedsz ami nem tesz jót! Engem is biztoshülyének néztek, hogy elmentem 5+4 naposan de utana megnyugugodtam bár akkor még nem volt szívhang. Hidd el, jönni akar az a babuci bízz benne!
nov. 13. 12:22
56/61 A kérdező kommentje:
Mindenképp írj, nagyon drukkolok Nektek!
nov. 13. 12:31
57/61 anonim válasza:
Mi újság Kedves 5-re menő hölgy? Szorítok.
58/61 A kérdező kommentje:
Szerdai csajszi!!!! Mi a helyzet?! 🥹
nov. 14. 07:04
59/61 anonim válasza:
Én voltam a keddi. Nálam sajnos lett egy nagy hematoma, ami elindult. Kedden sürgős műtét. Mindezt azután,hogy hallgattam a szívét dobogni..
Jelenleg össze vagyok törve.
Kérdező, neked sok boldogsagot! ❤️
60/61 A kérdező kommentje:
Kedves “keddi” lány! Borzasztóan sajnálom, nem is találom a szavakat! :( Rengeteg erőt és kitartást kívánok Nektek, és mielőbbi 🌈babát!! 🥹🥹🫶🏻🫶🏻
nov. 14. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!