5+3 vagyok ma, És egyik nap olyan mintha nem is lennék terhes, másik nap szedelgek- émelygek… Miért van ez?
Figyelt kérdés
nov. 5. 17:26
21/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem tehetek mást mint várok. Hétfőig ki kell tartanom, előtte úgysem látnának csak petezsákot.
nov. 6. 13:54
22/61 anonim válasza:
így van, nem lesz semmi baj, majd meglátod
23/61 A kérdező kommentje:
Egyébként azt még hozzátenném, hogy engem nem az zavar, hogy nincs tünetem, hanem, hogy ami volt elmúlt.
nov. 6. 18:06
24/61 anonim válasza:
Ma este én is sokkal jobban vagyok mint tegnap, szinte semmi bajom. Hidd el, tudom mit érzel
25/61 A kérdező kommentje:
Az első terhességemnél csak arra emlékszem, ízérzékenység volt. Beleolvastam a babakönyvbe, ott a 6. héttől írtam tünetekről. Csak fura, hogy ezer százalékra megvolt most már amit akkor éreztem és félek amiért eltűnt.
Vicces azért, hogy 3-an is pont egyidősek vagyunk :) Remélem mindenkivel minden oké lesz
nov. 6. 19:40
26/61 anonim válasza:
Remélem én is, nem élnék túl még egy veszteséget🥺
27/61 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg nálatok minden rendben lesz!
Én viszont úgy döntöttem nem várom meg a hétfőt! Bekockáztatom a 5+5-ot es holnap delutan megyek dokihoz.
Megöl az ideg, nem tudok megnyugodni.
nov. 6. 20:45
28/61 anonim válasza:
Jól teszed! Drukkolok, majd írj mi volt😘
29/61 anonim válasza:
Mi újság? Sikerült eljutni az orvoshoz? Ki hogy érzi magát?
30/61 A kérdező kommentje:
15:00-re van időpontom. Nagyon szorítsatok 💪🏻🫶🏻
nov. 7. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!