Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+3 vagyok ma, És egyik nap...

5+3 vagyok ma, És egyik nap olyan mintha nem is lennék terhes, másik nap szedelgek- émelygek… Miért van ez?

Figyelt kérdés
nov. 5. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%
Én kedden. :) majd írj,hogy mi volt! :)
nov. 5. 20:46
 12/61 A kérdező kommentje:
Rendben :) Drukkolj 😇
nov. 6. 05:57
 13/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom én is. Ma vagyok 5+5 hetes és jövő héten szerdán megyek dokihoz. Én már nem vagyok fiatal és volt több vetélésem is, úgyhogy extrán aggódom.

Ami a tüneteket illeti: melleim megduzzadva, fájnak, érzékenyek. Tegnap óta reggel émelygek/öklendezek de aztán elmúlik és egész nap úgymond semmi bajom. Délután 5 óra felé viszont megint rámjön az émelygés, meg az iszonyú fáradság, este 7-kor le kell feküdnöm. Kb. ennyi. Napközben néha el is felejtem, hogy babát várok, érdekesek ezek a tünetek, remélem nem minden rendben lesz.

Ti hogy vagytok "tünetileg" ?

nov. 6. 09:22
 14/61 A kérdező kommentje:
Én 2 napja kb semmi tünetet nem érzek. Max a mellem feszül… Mikor mesz dokihoz?
nov. 6. 10:29
 15/61 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi elsiklottam, hogy jövő héten mész! Sajnálom a vetéléseid, borzasztó lehet! Volt akkor olyan, hogy csökkentek a tüneteid? Én ma elvégzek egy 25-ös tesztet, ha full erős akkor nagy baj nem lehet.
nov. 6. 10:31
 16/61 anonim ***** válasza:

A vetéléseimnél nagyon enyhe tüneteim voltak, se mellfeszülés, se hányinger, néha egy kis szagundor, de az enyhe tünetek is elmúltak fokozatosan. De se vérzés, se görcs.

Most azért sokkal intenzívebbek a tüneteim, feszül a mellem, émelygés, öklendezés, fáradtsgá, voltam HCG vérvételen, az is szépen alakul, úgyhogy nagyon remélem, Ő már velünk marad.

Azt mondják ha nincs tünet az nem baj, az a baj, ha hirtelen abba marad. De olvastam itt a fórumon olyat is, hogy volt akinél az sem jelentett bajt. Bízz a babádban!

nov. 6. 10:59
 17/61 anonim ***** válasza:
Tesztet hiába csinálsz, az nem jelent semmit. Nekem akkor is full erősek voltak a tesztek, amikor nem is volt baba, csak petezsák. HCG vérvételre menj el kétszer , az már informatívabb ha nem tudsz jövő hétig várni ammíg eljutsz a dokihoz.
nov. 6. 11:01
 18/61 anonim ***** válasza:

Nekem az extrém fáradékonyság és az èmelygès stabilan elkísér egész nap. De sok lehetőségem nincs is pihenni, mert van egy 8 éves és egy másfèl èves, aki mozgásban tart..:D

Remélem #13 neked is minden rendben lesz. 😊

#8 voltam

nov. 6. 11:16
 19/61 A kérdező kommentje:
Na, pontosan ez a problémám! Voltam tüneteim pl minden evés után rosszul voltam, elmúlt. Fáradtság első terhességemnél sem volt, szóval az nem számít. Próbálok bízni! Csináltam 2 tesztet is, az egyik egy Clearblue hétszámlálós, épp azért mert a hcg-dzintre alapítja a hetek kiírását. Az 3+ mutat. Illetve egy sima xepil is erosebb pozi mint a tesztcsik
nov. 6. 11:58
 20/61 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, hidd el ha valakinek nincsenek tünetei, annak is lehet egészséges terhessége.

Ne idegesítsd magad. A tesztek meg mint mondtam ilyenkor már semmit nem jelentenek, se azt, hogy minden rendben van, se azt, hogy nincs.

Próbálj meg megnyugodni (mondom ezt én, aki szintén nem vagyok nyugodt) és jövő héten a doki majd megerősíti a terhességedet.

nov. 6. 12:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!