Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+3 vagyok ma, És egyik nap...

5+3 vagyok ma, És egyik nap olyan mintha nem is lennék terhes, másik nap szedelgek- émelygek… Miért van ez?

Figyelt kérdés
nov. 5. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

Utolsó! Most, hogy mondod a fejem nekem is fáj 😂😂 Esetleg egy kis kólát kortyolgatva nem lehet jobb?!

Igen, abszolut fogom terelni, nyugodtabb is vagyok sokkal!😍 Ezúton is köszönöm Nektek, hogy bátorítottatok! :)

nov. 7. 17:51
 42/61 anonim ***** válasza:

A fejfájás nálam most alap. Sajnos iszonyú alacsony alapból is a vérnyomásom,de terhesen sokkal rosszabb. (Most az elmúlt napokban 84/50 az átlag)

Emiatt gyakorlatilag egész nap cola-t kortyolok, vagy kávét. Pár hét, és jobb lesz 🤞🏼

nov. 7. 20:10
 43/61 A kérdező kommentje:
Igen ez nagyon rossz! Nekem is alacsony most meg pláne! kitartas, 12 hét után jobb lesz :) Te vagy aki kedden megy dokihoz?
nov. 8. 06:23
 44/61 anonim ***** válasza:

Köszi! Igen, én vagyok a keddi :)

Pár nap, és mindenki többet fog tudni. 😊

nov. 8. 09:31
 45/61 A kérdező kommentje:
Igen! :) Ma már úgy érzem kicsit visszatért az énelygés, kitartást Neked is!
nov. 8. 11:51
 46/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megjöttem az UH-ról! 4,4 mm-es a maszatom, szívműködéssel! 6+1-nek megfelelően! Nagyon boldogok vagyunk! 🥳🥰

Várom a Ti jelentkezéseteket 🫶🏻

nov. 11. 09:51
 47/61 anonim ***** válasza:
Én a 16. hétig rosszullevős kommentelő vagyok. Gratulálok és sok boldogságot kívánok! 🩷
nov. 11. 19:37
 48/61 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen 16 khm! 💗💗💗

Kedden uh-s kismama, mi újság?

nov. 13. 07:53
 49/61 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező! Látod, mondtam én, hogy pánikra semmi okod, szívből gratulálok, nagyon örülök NEKTEK!

Én vagyok aki szerdán, azaz ma megy dokihoz. Rettenetesen félek, komolyan. Már ott tartok, hogy el sem megyek, majd ha 12 hetes leszek.. Mint írtam sajnos volt pár pár missed abom és a korom miatt ha ez a baba most nem marad velünk, akkor nekem ennyi volt. Ez az utolsó esélyek utolsó esélye.

Folyamatosan ezen kattogok. Most be vagyok parázva, mert az egész napos hányinger, émelygés, hányás alább maradt, 2 napja csak néha érzek egy kis émelygést. Szóval egyhültek a tüneteim.

Kérdező, te hogy állsz a tünetekkel?

nov. 13. 09:00
 50/61 A kérdező kommentje:

Kedves “szerdai” l! :) Ebben én tudlak akkor a legjobban megnyugtatni! Nézd meg, 3-4 napra teljesen elmúlt és visszatért, sőt… Ma reggel màr majdnem hánytam!

Hidd el dobogni fog a pici szive és akkor megnyugszol majd! Nqgyon nagyon nagyon drukkolok Neked, jönni fog!!!!

Ő természetes úton sikerült? Hányra mész?

Puszi

nov. 13. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!