5+3 vagyok ma, És egyik nap olyan mintha nem is lennék terhes, másik nap szedelgek- émelygek… Miért van ez?
Mert emberből vagy?
A tünetek jönnek mennek. Van hogy 3 napig rosszul vagyok aztán 1 hètig minden oké. Ez ilyen.
Nem mérvadó, hidd el. Az első terhességemnél végig rosszul voltam. 9 hetesen derült ki, hogy szívhangig sem jutottunk. Màr 3 hete elhalt a terhesség én meg minden reggel hánytam.
A második terhességemnél hullamzó volt, de az első trimeszter végére elmúlt. Született egy egészséged kisbabám. Most a második terhességemmel 14 hetes vagyok, de még mindig napközben elkap egyik pillantról a másikra a rosszul lét.
Chill. Nincs ráhatásod arra ami odabent történik. Pihenj sokat, relaxálj és kitartást az első vizsgálatig. Ha dobogni kezd a szíve kicsit hátha megnyugszol :)
1-es voltam.
3-as nagyon szépen köszönöm! :) 2. gyerkőcünk lesz, meglepi baba 🫶🏻 Nála is hasonló tüneteim voltak, csak arra nem emlékszem mely szakaszban 😂 Vele 6+4-en már volt szívhang, most hétfőn megyünk babszemmel ő 6+2 lesz, remélem meglesz a szivecske!
Gratula a babáidhoz :)
Kérdező: Egyidősek vagyunk :)
Nekem is ingadozó,hogy éppen mennyire vagyok rosszul, de nekem az előző két babánál is csak a 7-8.hèt környèkèn lett állandó a rosszullèt.
Én is idegeskedek, mert az előző babánk előtt elvetèltem 1*, de ahogy írták mások is, nem függ össze a tünetekkel.
Nyugodj meg, kitartás, es drukkolok!
Egyszerűen minden kiszámíthatatlan.
Még ugyanazon személynél is a terhességek mások lehetnek.
Erre nem szabad adni.
És egy terhességben is állandóan változik minden.
Köszönöm Nektek is 8-9! Igyekszem megnyugodni 🫶🏻
8-as mikor mész dokihoz? én 6+2-nél, hétfőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!