Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+3 vagyok ma, És egyik nap...

5+3 vagyok ma, És egyik nap olyan mintha nem is lennék terhes, másik nap szedelgek- émelygek… Miért van ez?

Figyelt kérdés
ma 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert emberből vagy?

A tünetek jönnek mennek. Van hogy 3 napig rosszul vagyok aztán 1 hètig minden oké. Ez ilyen.

ma 17:29
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es, köszönöm! Azért tettem fel a kérdést, hogy véleményt kérjek, nem tudhatom kinél hogy alakult. Azt tudom, amikor tesóm elvetélt elmúltak a tünetei, ezért félek egy picit.
ma 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mérvadó, hidd el. Az első terhességemnél végig rosszul voltam. 9 hetesen derült ki, hogy szívhangig sem jutottunk. Màr 3 hete elhalt a terhesség én meg minden reggel hánytam.

A második terhességemnél hullamzó volt, de az első trimeszter végére elmúlt. Született egy egészséged kisbabám. Most a második terhességemmel 14 hetes vagyok, de még mindig napközben elkap egyik pillantról a másikra a rosszul lét.

Chill. Nincs ráhatásod arra ami odabent történik. Pihenj sokat, relaxálj és kitartást az első vizsgálatig. Ha dobogni kezd a szíve kicsit hátha megnyugszol :)

1-es voltam.

ma 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as nagyon szépen köszönöm! :) 2. gyerkőcünk lesz, meglepi baba 🫶🏻 Nála is hasonló tüneteim voltak, csak arra nem emlékszem mely szakaszban 😂 Vele 6+4-en már volt szívhang, most hétfőn megyünk babszemmel ő 6+2 lesz, remélem meglesz a szivecske!

Gratula a babáidhoz :)

ma 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A 15. hétig olyan beteg voltam mint a kutya, majd meghaltam. Hánytam émelyegtem, semmit nem tudtam megenni mert mindentől undorottam... na ezt a 16. hét körül mintha elvágták volna, azon aggódta,hogy már nem is vagyok várandós. Azt vàrtam mikor leszek rosszul, mert ugye csak azt a terhességet ismertem ezidáig. Szóval teljesen megértelek, de nyugi minden rendben van! Boldog babavárást, jó egészséget!
ma 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, azért van így.
ma 19:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Egyszerűen csak fura, hogy már nemvártkor is erosebb tuneteim voltak, azt gondoltam erősödik majd nem pedig enyhül. Nagyon remélem, hogy tényleg nincs gond 🫶🏻
ma 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Egyidősek vagyunk :)

Nekem is ingadozó,hogy éppen mennyire vagyok rosszul, de nekem az előző két babánál is csak a 7-8.hèt környèkèn lett állandó a rosszullèt.

Én is idegeskedek, mert az előző babánk előtt elvetèltem 1*, de ahogy írták mások is, nem függ össze a tünetekkel.

Nyugodj meg, kitartás, es drukkolok!

ma 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyszerűen minden kiszámíthatatlan.

Még ugyanazon személynél is a terhességek mások lehetnek.

Erre nem szabad adni.

És egy terhességben is állandóan változik minden.

ma 20:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is 8-9! Igyekszem megnyugodni 🫶🏻

8-as mikor mész dokihoz? én 6+2-nél, hétfőn

ma 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!