A párommal babát szeretnénk,6 nap telt el az aktus óta, és ma egésznap gyenge hányingerem van, szurkáll a hasam, és szédelgek, illetve tegnap egy kicsi rózsaszines folyásom volt de azóta semmi. Lehetséges h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 13:00
2/12 A kérdező kommentje:
Ksznm :D
2019. ápr. 11. 13:05
3/12 anonim válasza:
Szívesen. Javaslom, tegyél ellene, nem szégyen felnőttként tanulni. Biológia óra
4/12 anonim válasza:
Bebeszéled és túlságosan figyeled magad. Javaslom azt amit az előttem szóló mondott. HA teherbe is estél tudod mi zajlik a 6.napon?
Ha nem tudod itt az idő utána olvasni
5/12 anonim válasza:
Hàt 6 nappal a dolog utàn még ilyesmit nem érzel ha mègis az nem attól van
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán akkor volt peteérésed?
7/12 anonim válasza:
Mindig meglep, hogy ha valaki gyereket akar miért nem néz utána semminek..
8/12 anonim válasza:
Jezusom. Még egy okos. Nem vagy terhws. Fogd fel, majd ha kesik a mensid, akkor lehet gyanakodni. Addig nem.
9/12 anonim válasza:
Szerintem 4-es ikrek lesznek, azért érzel ilyen korán tüneteket...
De lehet, hogy 6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!