Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány évesen lett terhes és...

Ki hány évesen lett terhes és mit szóltak a szülei?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül fiatal anyukákra gondolok, de bármit meghallgatok :)

25 éves vagyok, és nemrég derült ki, hogy babát várok. 2 hete volt az esküvőnk a férjemmel. Valójában kicsit tartok, hogy anyukámnak elmondjam, mert abszolút másképp gondolkodik, mint ilyenkor a szülők. Ő 24 éves volt, amikor született a nővérem, de nem jó a házassága apámmal, ezért próbálja “rám vetíteni” a dolgot. Mindig azt mondja, hogy ráérek vele, még nem kell, majd pár év múlva… Mikor gratulálnak neki ahhoz, hogy férjhez mentem, és azt mondják, minél hamarabb hozzunk össze egy unokát, az a válasza, hogy bőven ráérek még…

Nektek mit szóltak a szüleitek? :)

okt. 13. 05:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

Felnőtt nő vagyok, 23 és 31 évesen szültem.

Semmit nem szólt az anyám.

Bár a második előtt azt mondta, hogy minek masodik.

Aztán terhes lettem

Ebbe nagyon nincs beleszólása.

Elég gáz, ha a te anyád azt hiszi, hogy van, és idegeneknek ilyeneket beszél..

okt. 13. 07:00
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Mivel így is rávertél 1 évet, nem kellene beleszóljon.
okt. 13. 07:06
 3/26 anonim ***** válasza:
96%

30 voltam és teljesen meg voltak őrülve, mert már évek óta csesztettek, hogy szüljek már unokákat, ők majd annyit fognak jönni meg segíteni.

Eltelt 3 év, azóta megszületett a második is, majdnem 1 éves, hát ha negyed évente egyszer rájuk néznek jók vagyunk... tied se sokkal jobb, de ez se.

okt. 13. 07:07
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
25 voltam, kb fél évvel esküvő után lettem terhes. Majd kiugrott a bőréből, annyira örült. Azóta van második gyerek is, azt is hasonlóan fogadta (28voltam). Számomra a világ legjobb nagymamája, mind 4unokáját rajongásig szereti, finomakat főz nekik, tipikus nagymama.
okt. 13. 07:31
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Lehet csak nem akar sürgetni, de attól még örülhet a kicsinek. Az én anyám mindhármunkat sürgetni akart, nővéremnek 30évesen lett 1gyereke, de ot se fejezte be az unoka dolgot. rakja el a kinőtt ruhát hátha még lesz. Az sem érdekli bátyám szingli régóta én meg kijelentettem nem akarok gyereket.
okt. 13. 07:37
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
19, és örültek, hogy így alakult minden, ahogy terveztem (akkor akartam szülni). Dolgoztam, külön éltünk már a férjemmel a szüleinktől, munkahely nem engedett fősulira (csak levelezőn volt és kellett két év gyakorlat előtte, ezért teljesen jó döntés volt így)
okt. 13. 08:11
 7/26 anonim ***** válasza:
89%

Mi esküvőt szerveztünk, amikor kiderült, hogy mégsem olyan nehéz teherbe esnem, mint addig mondták és már pár hetes vagyok. Mi örültünk, a család először nem hitte el.

A másodiknál sem hitte el anyukám, anyósom nem emlékszem, mit reagált. Mi azt hallgattuk, hogy 5-6 év korkülönbség jó lesz, de mi kvesebbet akartunk, így ehhez képest hamarabb jött a kicsi, mint számították.

okt. 13. 08:36
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
28, nekünk is ilyeneket mondogattak, hogy ráérünk még… nem tudom miért, de nagyon rosszul esett!
okt. 13. 08:39
 9/26 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom, hogy anyád nem szeret. Mert nem. Akkor nem félnél tőle, nem kellene idegenek tanácsa. Tényleg sajnálatos.
okt. 13. 08:42
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Anyám igazából egyiknél sem örült (mindre megvolt a magyarázat), apám meg semleges volt, ő elvan a saját világában...

20 (túl fiatal vagyok, úristen, mi lesz így)

27 (friss kapcsolat, mi van, ha elhagy, maradok 2 gyerekkel egyedül)

29 (végülis mi tudjuk)

35 (ő intézné az abortuszt a helyemben, a korom miatt már kockázatos, meg van elég gyerek, mi lesz velük), december elejére vagyok kiírva.

De amúgy szereti az unokáit, a drámázásai ellenére azért elég sokat látogatja, viszi őket.

(Anyós is, pedig ő sem volt éppen feldobva, mikor kiderültek.)

okt. 13. 08:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!