Ki hány évesen lett terhes és mit szóltak a szülei?
Nem feltétlenül fiatal anyukákra gondolok, de bármit meghallgatok :)
25 éves vagyok, és nemrég derült ki, hogy babát várok. 2 hete volt az esküvőnk a férjemmel. Valójában kicsit tartok, hogy anyukámnak elmondjam, mert abszolút másképp gondolkodik, mint ilyenkor a szülők. Ő 24 éves volt, amikor született a nővérem, de nem jó a házassága apámmal, ezért próbálja “rám vetíteni” a dolgot. Mindig azt mondja, hogy ráérek vele, még nem kell, majd pár év múlva… Mikor gratulálnak neki ahhoz, hogy férjhez mentem, és azt mondják, minél hamarabb hozzunk össze egy unokát, az a válasza, hogy bőven ráérek még…
Nektek mit szóltak a szüleitek? :)
Felnőtt nő vagyok, 23 és 31 évesen szültem.
Semmit nem szólt az anyám.
Bár a második előtt azt mondta, hogy minek masodik.
Aztán terhes lettem
Ebbe nagyon nincs beleszólása.
Elég gáz, ha a te anyád azt hiszi, hogy van, és idegeneknek ilyeneket beszél..
30 voltam és teljesen meg voltak őrülve, mert már évek óta csesztettek, hogy szüljek már unokákat, ők majd annyit fognak jönni meg segíteni.
Eltelt 3 év, azóta megszületett a második is, majdnem 1 éves, hát ha negyed évente egyszer rájuk néznek jók vagyunk... tied se sokkal jobb, de ez se.
Mi esküvőt szerveztünk, amikor kiderült, hogy mégsem olyan nehéz teherbe esnem, mint addig mondták és már pár hetes vagyok. Mi örültünk, a család először nem hitte el.
A másodiknál sem hitte el anyukám, anyósom nem emlékszem, mit reagált. Mi azt hallgattuk, hogy 5-6 év korkülönbség jó lesz, de mi kvesebbet akartunk, így ehhez képest hamarabb jött a kicsi, mint számították.
Anyám igazából egyiknél sem örült (mindre megvolt a magyarázat), apám meg semleges volt, ő elvan a saját világában...
20 (túl fiatal vagyok, úristen, mi lesz így)
27 (friss kapcsolat, mi van, ha elhagy, maradok 2 gyerekkel egyedül)
29 (végülis mi tudjuk)
35 (ő intézné az abortuszt a helyemben, a korom miatt már kockázatos, meg van elég gyerek, mi lesz velük), december elejére vagyok kiírva.
De amúgy szereti az unokáit, a drámázásai ellenére azért elég sokat látogatja, viszi őket.
(Anyós is, pedig ő sem volt éppen feldobva, mikor kiderültek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!