Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Benézhet az orvos uh-n egy...

Benézhet az orvos uh-n egy 12-13 hetes terhességet?

Figyelt kérdés

Vérezgetes miatt mentem dokihoz, aki megvizsgált, megnézett uh-val is, mindent rendben talált, levette az éves rákszűréses mintát is. 5 héttel később mentem vissza a leletért és mivel a vérezgetés továbbra sem szűnt meg. Megint megnézet uh-val is, mert ragaszkodtam hozzá, azt mondta minden kiváló, iud a helyén, megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben, biztos csak a stressz.

Ma voltam státuszon a legkisebb gyerkőccel és a védőnővel ahogy beszélgettünk felvetette, hogy nem vagyok-e terhes. Hallgatott egy szívhangot és azt mondta hall valamit. Most azért eléggé be vagyok pánikolva. Ha tényleg az vagyok, akkor legalább 15-16 hetes lehetek. Ennyire lecarta volna a doki a vizsgálatomat?

okt. 9. 17:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Oszt a kelengyét megvetted-e?
okt. 10. 10:14
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Megcsináltad a tesztet amit vitt a férjed? .

Semmiképp nem veregetném az asztalt ilyen dolog miatt...tényleg elég szar így is az EÜ,nem kell fokozni a terhelést a maradék pár orvoson.

Nekem egy 70 feletti orvosom volt,benne bíztam a legjobban.

okt. 10. 10:47
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt sajnálom, hogy nem láthatom, hallhatom személyesen, ahogy ezzel a sztorival veri az asztalt. Napokig sírva fognak röhögni az ott dolgozók, mikor egymásnak mesélik.
okt. 10. 13:10
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan érzésem hogy nem meri leírni hogy negatív lett a teszt.
okt. 10. 13:30
 35/37 anonim ***** válasza:
70%
Várom a fejleményeket,én csak kommenteket jöttem olvasni 😃
okt. 10. 23:57
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom intézi a peres eljárást, amiért orvosi mulasztás miatt nem tudta még elvetetni a gyereket. Ne zaklassátok. 😏
okt. 11. 08:11
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Azóta fejlemény, kérdezö?
okt. 11. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!