Már lehet, hogy 13 hetes terhes vagyok? Figyelmetlen voltam és nem vettem észre a terhességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Most olvasgatok itt és kaptam a fejemhez,hogy kb 3 hónapja a menszeszem helyett csak rózsaszínes folyás jelentkezik kb 2 napra csak.A párom megjegyezte,hogy híztam,főleg a csípőmre és a hasamra.Szeretkezés közben vette észre,hogy szűkebb a hüvelyem és mintha rövidebb is lenne.Próbálom összerakni a képet,mert olvastam itt,hogy van aki későn vette észre a terhességet.Igaz a munkám is leköt nagyon,rohanó életet élek,bár élvezem.De ne vettem volna észre?Van ilyen?Holnap elmegyek orvoshoz.De tud valaki hasonló sztoriról?2015. jan. 4. 17:54
1/24 anonim válasza:
Persze! Simán lehetsz terhes is, de egy tesztet azért megcsinálnék a dokin kívül is.
2/24 anonim válasza:
Elképzelhető.Pont unokahugom járt így most,karácsony előtt derült ki,most 16 hetes.
3/24 anonim válasza:
vegyél azért előtte egy tesztet!
4/24 anonim válasza:
Lehet, szerintem is csinálj tesztet. Majd ird meg mi lett:) egyébként ha nem vagyok indiszkrét örülnek ha terhes lennél ? :)
7/24 anonim válasza:
tegyel fel kepet magadrol a hasadrol mert meglatszik hogy hiztal e vagy sem . foleg ha teszel egy regebbi kepet
8/24 A kérdező kommentje:
Huuu nagy lenne az öröm!Tesztet nem tudok ma már venni,mert kb akkor akkor esett le a dolog amikor kiírtam a kérdést.Kedves válaszolò,akinek az unokahuga nem vette észre,õ mit mondott,hogy történhetett?
2015. jan. 4. 19:20
9/24 anonim válasza:
Én is 10 hetes lehetek, szombaton kiderül.Azért nem merem biztosra venni, hogy igen mert a tabletta óta szétcsúszott a ciklusom.az első babát is 6 hetesen teszteltem 9 hetesen látott orvos.Tehát előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!