Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már lehet, hogy 13 hetes...

Már lehet, hogy 13 hetes terhes vagyok? Figyelmetlen voltam és nem vettem észre a terhességet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most olvasgatok itt és kaptam a fejemhez,hogy kb 3 hónapja a menszeszem helyett csak rózsaszínes folyás jelentkezik kb 2 napra csak.A párom megjegyezte,hogy híztam,főleg a csípőmre és a hasamra.Szeretkezés közben vette észre,hogy szűkebb a hüvelyem és mintha rövidebb is lenne.Próbálom összerakni a képet,mert olvastam itt,hogy van aki későn vette észre a terhességet.Igaz a munkám is leköt nagyon,rohanó életet élek,bár élvezem.De ne vettem volna észre?Van ilyen?Holnap elmegyek orvoshoz.De tud valaki hasonló sztoriról?
2015. jan. 4. 17:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvosom és csak szerdán tud fogadni,reggel 8/10 kor.A párom vett tesztet,este ér vele haza:)Nem szeretem a teszteket/szerintem sokan vannak itt akik utálják:)/izgulok nagyon,de ha negatív akkor is elmegyek orvoshoz,mert akkor nem tudom mi lehet.Egyébként a kislányomnál 9 hetes terhes voltam amikor végre pozi lett a teszt,de akkor már tudtam,hogy terhes vagyok,mert voltam orvosnál.Szorítsatok!!!!
2015. jan. 5. 10:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Szoritok, ird majd meg!
2015. jan. 5. 11:46
 13/24 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet?
2015. jan. 5. 17:03
 14/24 anonim ***** válasza:
???
2015. jan. 6. 00:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Haho!!!
2015. jan. 6. 06:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2015. jan. 6. 15:14
 17/24 anonim ***** válasza:
:(
2015. jan. 7. 08:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál ? :)
2015. jan. 7. 09:16
 19/24 anonim ***** válasza:
a kérdező eltűnt
2015. jan. 7. 09:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma voltam orvosnál,most értem haza.Szét vet az ideg!!!Halvány kétcsíkos lett a tesztem.Az orvos megvizsgált és azt mondta,hogy nem érez változást a méhemen,nem nagyobb,minden normális,öltözzek fel.MEG SEM ULTRAHANGOZOTT!!!!Írt fel gyógyszert,hogy megjöjjön a menszim,pedig mondtam neki a tesztem!Csapkodott az asztalra,hogy mikor volt meg utoljára...elmondtam neki,hogy szokott lenni ilyen rózsaszínes....de mikor volt,csak ezt kérdezgette,dehát én mondtam neki!!!!Kértem ídőpontot másik orvoshoz,aki pénteken fogad du 3-kor.Kész vagyok most nagyon:(((((
2015. jan. 7. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!