Van olyan extrém eset amikor egy 13 hetes terhességet nem észlel a doki ( nőgyógyász ) se tapintással se hüvelyi és hasi uh.-val?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 16:08
2/9 anonim válasza:
Már megint te?
Több PSZICHOLÓGUS, kevesebb gyakori kérdések.
3/9 anonim válasza:
Nem.
Ha láttál már 13 hetes ultrahangfotót, akkor láthatod, hogy nem nehéz észrevenni. Szerintem ha laikusként én ultrahangoznám magam, akkor is feltűnne, hogy van ott valami.
4/9 anonim válasza:
Nem lehet. Ekkora már akkora maga a méh és benne a magzat, hogy nem célzottan terhességi vizsgálatkor is észrevennék.
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen magzatot már, csak egy vak nem látna vagy venne észre.
6/9 anonim válasza:
13 hetesen a magzat már 6-8 centi. Oké, hogy az ultrahang sem lát mindent, de azért egy 6-8 centis valamit észrevesz.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát cisztát látott a doki de nem mondott rá semmit hogy nagy lenne vagy bármi
2021. jan. 16. 19:22
8/9 anonim válasza:
12.-13.héten van az első genetikai ultrahang. Itt már az is látható sokszor, hogy fiú vagy lány. Nem csak a baba van, hanem méhlepény, köldökzsinór. KIZÁRT, hogy nem veszik észre.
9/9 anonim válasza:
13 hetesen a baba kell hogy mozogjon meg a szívverését is kellene látni ha lenne baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!