Benézhet az orvos uh-n egy 12-13 hetes terhességet?
Vérezgetes miatt mentem dokihoz, aki megvizsgált, megnézett uh-val is, mindent rendben talált, levette az éves rákszűréses mintát is. 5 héttel később mentem vissza a leletért és mivel a vérezgetés továbbra sem szűnt meg. Megint megnézet uh-val is, mert ragaszkodtam hozzá, azt mondta minden kiváló, iud a helyén, megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben, biztos csak a stressz.
Ma voltam státuszon a legkisebb gyerkőccel és a védőnővel ahogy beszélgettünk felvetette, hogy nem vagyok-e terhes. Hallgatott egy szívhangot és azt mondta hall valamit. Most azért eléggé be vagyok pánikolva. Ha tényleg az vagyok, akkor legalább 15-16 hetes lehetek. Ennyire lecarta volna a doki a vizsgálatomat?
Ne csodálkozz a decemberi időponton...
Pont az ilyenek miatt, mint te, van feltorlódva a rendszer. Akiknek agybajuk van és nem nőgyógyászati
6 és egyben 23! Annyira remélem, hogy igazad lesz és holnap én magam fogom a leghülyébbnek érezni a parám és a kiírt kérdesem miatt. Tudom, hogy fogynom kéne. 186 centihez nagyon sok a 94kg.
Azóta folyamatosan pörgetem vissza az eseményeket. Utólag már bánom, hogy akkor nem néztem meg jobban a papíromat. Az is benne van, hogy az emlőkben semmi nem tapintható, pedig mindkét mellemben csomók vannak, félévente járok miattuk mammográfiára, de ő soha nem is vizsgálta meg őket. A méhsüllyedésem sincs rajta feltüntetve és ráadásnak mindkét ovárium fel van sorolva méretekkel, pedig nekem 20 éve csak a jobb van meg. Áááá Tudom, hogy nagyon hülye vagyok. Bocsánat, de teljesen ki vagyok akadva.
46 évesen minek kínzod magad a fogamzásgátlással?
Simán elkötnek, de a férjedet még egyszerűbben és akkor nincs ez a para.
Ugyanazt akartam írni, mint #23. Ilyen előzményekkel 46 évesen, védekezés mellett... és nem látja az orvos...Ha mégis terhes vagy, kérlek jelentkezz az RTL-nél! Kiváló alapanyag lennél a Fókuszban.
A védőnőd meg tuti hallott valamit, csak nem a nemlétező magzatod szívhangjàt.
De a nőgyógyászod se rossz, aki meg is tudta mérni a nemlétező petefészket🤣
Itt mindenki hülye? Itt mindenki🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!