Ugye attól, hogy antibiotikumot kell szednem automatikusan nem vetélhetek el?
Kb 2 hete betegek lettek a gyerekek, majd mire kigyógyultak én is elkaptam. Eleinte kis mezei náthának indult. Torokfájás, kapar picit, elment a hangom. Majd lett száraz köhögés. Innentől ittam a teát,mézet.inhalálás, vitamin,Forró italokat amit terhesen lehet de egyre rosszabbul lettem. Átfordult full orrfolyásba,csúnya váladékkal, hurutos köhögéssel. Elmentem dokihoz végül,aki azonnal táppénzre vett mert azt mondta hogy a légzésem csúnya zörög és mintha asztmás lennék olyan. És ebbol baj lesz. Kaptam antibiotikumot és kérte hogy folytassam amit előtte tea orrspray inhalálás pihi..
3. napja "pihenek"amennyire lehet a gyerekek mellett. Lassan de javulok.
De azon izgulok belül hogy el ne menjen a baba.
Mert a hasam azért fájdogál.
Mivel ilyen beteg voltam egy héttel későbbre átkértem az első uh-t, igy csak 16an megyek. Nagyon félek hogy baj lesz. Más aki hasonlóan ilyen cipőben jár/járt hogy muszáj volt ab-t szednie, kérlek meséljetek hasonló sztorikat kivel mi volt?
Az étvágytalanságon és a néha rámtörő hányingeremen kívül más bajom nincs.
6+3 hetes vagyok
10, hát ne haragudj de igen!!! Az orvos önmagában SEMMIT nem jelent.
2!!! KETTŐ szerettemet is orvosi hanyagság/hiba miatt veszítettem el.
A háziorvosom az asszisztensét kérdezte meg hogy szedhetem e azt a gyógyszert szoptatás alatt. Mindemellett még lehetne sorolni.
El lehet dönteni ki hogy csinálja.. Én százszor inkább vagyok óvatos, mint sem.
Ez szedhető antibiotikum. Egy szövődményes tüdőgyulladás veszélyesebb rád és ezáltal a babádra.
A férjed nem segít a gyerekekkel, hogy tudj rendesen pihenni? Szabadságot is kivehet, illetve joga van a gyerekekkel táppénzre menni, ha te már saját magad jogán vagy azon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!