Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már terhesen hányás-hasme...

Volt már terhesen hányás-hasmenős vírusotok?

Figyelt kérdés

Dokimat még nem érem el azért kérdezek.

Tegnap reggel kezdődően jött a hányás hasmenés, egészen máig 4x ment a hasam és 1x hánytam, tehá nem volt olyan vészes.

Viszont egyátalán nem aludtam jól az idegesség miatt mert szinte minden nagyobb magzatmozgásra keményedett a hasam és a derekamba is ilyen tompa nyomás érzet van, nemtudom hogy ez most a sok görnyedés a gyomorfájás miatt, a vesém a kevesett ivás miatt,vagy esetleg ne adj isten valami bajnak a jele. Nemtudom, hogy bemenjek e a kórházi ügyeletre ahol szülni fogok. Nem akarok senkit összefertőzni ott... :/ Görcseim nincsenek. Sokat se tudtam enni egész nap, magnézium bevitel is csúszott.. Nem akarom hogy baj legyen és ne legyen időbe észrevéve ha esetleg nyílik a méhszáj, de összefertőzni se szeretnék ott senkit, na értitek..oké hogy ma már konktétan azt érzem kutya bajom. Ti mit tennétek?

okt. 2. 08:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hetes gyerek mellett volt. Hidd el, az se jobb🤣

Jobban lettél, nem érdemes már menni. Veled már semmi teendő, viszont tényleg megfertőzhetnél más kismamát.

Nekem egy nőgyógyászati műtét után voltak olyan tüneteim, ami műtéti szövődmény lehet, ezért a házi orvosom rögtön a kórházba küldött, hogy először azt zárják ki. Semmi felsőlegúti tünetem nem volt, de csináltam covid tesztet, ami negatív lett. (Még 2022 nyarán). Így visszamentem, majd pár nap múlva kiderült, hogy mégis covid. (Amit ráadásul a kórházban kaptam a dolgozóktól). Hiába volt - a tesztem, odafigyeltem azért, hogy hátha mégis, de aztán volt lelkiismeret furdalásom, hogy ott voltam és megfertőzhettem kismamát, pedig nem tehettem róla.

okt. 2. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!