Volt már terhesen hányás-hasmenős vírusotok?
Dokimat még nem érem el azért kérdezek.
Tegnap reggel kezdődően jött a hányás hasmenés, egészen máig 4x ment a hasam és 1x hánytam, tehá nem volt olyan vészes.
Viszont egyátalán nem aludtam jól az idegesség miatt mert szinte minden nagyobb magzatmozgásra keményedett a hasam és a derekamba is ilyen tompa nyomás érzet van, nemtudom hogy ez most a sok görnyedés a gyomorfájás miatt, a vesém a kevesett ivás miatt,vagy esetleg ne adj isten valami bajnak a jele. Nemtudom, hogy bemenjek e a kórházi ügyeletre ahol szülni fogok. Nem akarok senkit összefertőzni ott... :/ Görcseim nincsenek. Sokat se tudtam enni egész nap, magnézium bevitel is csúszott.. Nem akarom hogy baj legyen és ne legyen időbe észrevéve ha esetleg nyílik a méhszáj, de összefertőzni se szeretnék ott senkit, na értitek..oké hogy ma már konktétan azt érzem kutya bajom. Ti mit tennétek?
Ha ma már kutya bajod akkor biztos nem mennék sehova.
Inkább pihennék otthon 1-2 napot.
Volt, utolsó 1-1,5 hónapban, GDM-esként. Borzalmas volt, de a babának nem lett baja.
Szerintem ha ma már jól vagy, akkor ne menj be, egyél-igyál ami jól esik és pihenj.
Azt pont nem írtad, hány hetes vagy.
Lehet a jeményedésnek köze sincs az egészhez. Megint jön az eső. Simán lehet a front miatt érzed. Több magnézium és pihenés. Ha nem enyhül délutánig, és állandó, akkor nézzen meg doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!