Erősödő rosszullétek 11.héttől?
11 hetes terhes vagyok és most erősödtek fel igazán a rosszulléteim. A 6.héttől folyamatosan émelygek, nemigazán tudok megenni semmit, hánytam is néha. Viszont most, hogy a 11. hétbe léptem konkrétan még a pár korty víz is kijön. Nem tudom mit ehetnék, ihatnék. Ropi, gofri, keksz, pufi... semmi nem marad benn, még egy falat sem. Közben meg érzem, hogy éhes vagyok, korog a gyomrom, de már nem merek semmit megenni, meg nem is tudok.
Magnéziumot szedek napi 3 tablettát, bár már azokat is nehezen nyelem le.
Normális egyáltalán h ilyenkor erősödik be a rosszullét, mikor elvileg el kéne múlnia lassan..?
Más is volt így? Végig ez lesz vajon..? nagyon aggódom..
Salvus víz segíthet?
A kaja nem lenyeg annyira, igyal amennyit tudsz. Nem muszaj pont vizet inni, en pl azt kihanytam azonnal, de nekem a tea bent maradt pl, probalkozz massal.
Ha minden folyadek kijon beloled, semmi nem marad meg, akkor irany az orvos.
Salvus viztol szerintem csak jobban hanynal, undorito az ize :D
Nekem hullamzo volt a tunetek megjelenese es erosodese, vegul a 24. hetig hanytam, de a 18. hetig volt durva, utana mar csak napi 2-3 alkalom, azt mar komolyan megszoktam 🤣
Nagyon nehez ez az idoszak, de arra kell figyelni, hogy ne szaradj ki.
Kedves kismama , minden terhesség más , minden nő szervezte más , és másképp reagál .
Van akinek az egész terhessége alatt semmi baj semmi rosszul lét , van akinek csak az elején , van akinek csak a kozepnel van valami és meg sorolhatnám .
Lehetséges , de ne legyen így hogy sajnos egész terhesseged alatt rosszuletes leszel.
Ne aggódj ez Normalis .
Ki tartást:)
Üdv, 26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!