Lehet hogy terhes vagyok?
2 alkalommal nem jott meg már. Teszt negativ mindig.
1-2 napja csak barnas folyasom van de ennyi nem indul meg a vér, görcs is csak enyhe. Lehet pcos-től vagy baba lehet? Fel eve hagytam abba a fogamzasgatlot
Teszt negativ, szoval azt nem hiszem.
De nyilvan orvos nelkul csak talalgatni lehet, hogy mi a baj.
Kerj idopontot 🤷♀️
Felesleges vervetelre mennie, ha tegyuk fel, terhes, akkor azt az orvos mar boven latni fogja ultrahangon. Ertelmesebb felkeresni egyet, mert sanszosabb az, hogy nem, szimplan csak valami miatt nem jon meg neki.
Lehet ez akar a gyogyszertol is, nekem is nagyon osszekavarodott utana a menstruaciom, mint a meseben. Hol volt, hol nem.
Progeszteronhiány is lehet, nemcsak PCOS. A barnázásból nekem mindig mensi lett idővel. Nekem azt mondta a doki sokat stresszeltem, meg nem eszem elég fehérjét. Akkoriban 11 kilót fogytam, a hajam-körmöm rémes volt, bőröm is. Kiderült, vérszegény vagyok. Amúgy jobb a bőröm-hajam meg minden mióta visszaszedtem a kilókat. Túlsúlyos vagyok, de mégis ez tetszik jobban a szervezetemnek. Vékonyan irgalmatlan sokat fájt a hasam és állandóan hasmenésem volt, nem csoda hogy vérszegény lettem. Lekopogom azóta h visszahíztam nem maradt ki 1 ciklusom sem, nem barnázgatok, olyan van h néha több, néha kevesebb a vér. Koleszterinem nem oké, de ez családi vonás, nem eszem zsírosan pedig.
Szóval nem volt nálad ilyesmi, nagyobb stressz, fogyás- betegség?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!