Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítségre lenne szükségem!?...

Segítségre lenne szükségem!? Kérlek olvasd el.

Figyelt kérdés

Adott egy 11 hónapos lány gyermek. Mellette meglepetésként (óvszer mellett) adott lett egy másik. Jelenleg 18 hetes vagyok, munkahelyen mindketten instabil lábakon állunk vagyis senkié sem biztos.

Én már majdnem depressziós vagyok emiatt a helyzet miatt.

Jelenleg sehogy nem fér be a másik gyerek. Ahogy gondoltam esetleg egy tappenz lenne megoldás szülésig. Volt valaki igy? Esetleg tudna mit mondani vagy ajánlani? Tehettek fel kérdést is, de en már tanácstalan vagyok.

szept. 15. 02:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Tipikus. Mikor feldob egy fél kérdést és eltűnik....
szept. 15. 12:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem pedig nem érzem magam egy hülye embernek vagy akinek ne menne a szövegértés.
szept. 15. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Òvszer mellett, hogy lettél terhes? Írod nem fér bele a második gyerek, de már 18 hetes vagy. Mi a kérdés?
szept. 16. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!