Utrogestant egyből felírta nektek a dokitok? Segítségre lenne szükségem
2 vetélésen, egy magzatelhaláson és egy normál terhességen vagyok túl. Bizonyítottan alacsony a progeszteron szintem, az első 3 tragikus terhességnél nem kaptam semmiféle progeszteron pótlást, a kisfiamnál már igen, Utrogestant. Vele minden rendben volt. (vele is barnáztam a terhesség elején). Most úgy néz ki, hogy újra babát várok, de tegnap óta megint barnázok :( Volt itthon még Utrogestanom az előző terhességből, így feltettem. Nemtudom, hogy jót cselekedtem e vele....de nagyon félek.
Ma voltam szonográfusnál, ő javasolta az alkalmazását, de ő nem írhat fel receptet, mert csak szonográfus...
Viszont nagyon szükségem lenne Utrogestanra, mert hétvégéig elfogy :/ Sajnos még uh-n nem látszik a baba, ezért sem foglalkoznának velem, viszont vannak pozitív tesztjeim.
Nemtudom, hogy hova tudnék menni, hogy felírják ezt a gyógyszert, hogy ne legyen megint vetélés a vége :(
Megmaradt gyógyszert is szívesen megvennék!
Köszi
Kérdezd meg a védőnődet nem-e tud segíteni.
Én neki adtam oda a megmaradt Utrogestant, pont az ilyen esetekre, mint a Tiéd.
1 vetélés és 1 halvaszülés után rögtön írták fel a progeszteront. Magánorvoshoz mentem.
Nekem nem maradt ki utrogestan, de én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz.
Sziasztok! Ma voltam dokinál, és úgy néz ki, hogy láttuk a petezsákot! :)
Felírta az Utrogestant, viszont azt mondta, hogy szerinte 2x1-et alkalmazzak, de én már 4 napja 3x1-et teszek fel, mert automatikusan úgy csináltam ahogy a fiamnál anno mondták.
Most akkor csökkentsem az adagot ilyen korán? Nem fog szerintetek gondot okozni?
A doki erre a kérdésre tulajdonképpen nem adott választ :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!