Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítségre lenne szükségem?

Segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Voltam ma dokinál és uh is. A papiron az áll hogy szabályos petezsák melette embrió. Szivpulzálás csak sejthető. Crl 1.7mm. Nem kevés az 1.7 az utolsó mensim Nov 25 volt. Köszönöm ha valaki segít. A doki rohant úgyhogy kb 2perc alatt végzett az uh-al. Jövőhéten kontrol.

2019. jan. 7. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes az érték, nem kevés.
2019. jan. 7. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hu nagyon szépen köszönöm.
2019. jan. 7. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
En ugyanilyen ertekkel voltam 1.uhn tavaly januar 17en,(dec2) volt utolso menzeszem terhesseg elott ( tehat kettonk idopontjai kozt kb 1 het diferencia van). Nekem azt mondta anno a dokinom, hogy tokeletes ertek, sot, vszinusitette, hogy 5-6 nappal korabban foganhatott, mint gondoltuk. Azota mar 4 honapos 💕
2019. jan. 10. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azóta voltam magán dokinal szerdán ott már 3.7mm volt a crl és volt szivpulzálás is. Boldogok vagyunk.
2019. jan. 11. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!