Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Nagyon nagy segítsegr...

S. O. S. Nagyon nagy segítsegre van szükségem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tudom,nem a témához kapcsolódó kérdés viszont mindenki segítségét megköszönöm és mennek a zöld kezek.. :) szóval: kaptam kölcsön egy könyvet a vedőnőmtől ami bizonyos okokból kifolyólag tönkrement ( hosszú lenne nem részletezem) a külső borítója az amiről jelen esetben szó van. Ezért arra gondoltam hogy vennék ajándékba egy könyvet Neki viszont, e téren teljesen tanácstalan vagyok.. Megvehetném ugyanazt a könyvet is, de nem akarok közhelyesnek tűnni...esetleg aki tudná egy linket küldeni hogy mi volna az ideális könyv megkoszonnem...
2015. ápr. 30. 06:17
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Hát fontos lenne tudni, hogy milyen témájú könyveket szeret.

Ha ezt nem tudod, én biztosan uggyanazt a könyvet venném meg.

2015. ápr. 30. 06:24
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Most komolyan, honnan tudjuk?? Vedd meg neki,azt amit tönkre tettél, plusz adj mellé egy bonbont vagy valamit és kérj elnézést!
2015. ápr. 30. 06:25
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Mindenképp azt pótold amit tönkretettél. Egyrészt az volt az övé, arra van szüksége, másrészt nem tudhatod, kinek adja vagy szeretné még adni illetve milyen emlékek fűzik hozzá. Az lenne közhelyes ha másikat vennél, nem az, ha ugyanazt.
2015. ápr. 30. 06:41
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Még szép, hogy amit tönkretettél, azt vedd...Nem egyértelmű? Ne mást! Én a védőnő helyében lesnék, ha mást kapnék vissza:S
2015. ápr. 30. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki a franc pontozott le és miért???
2015. ápr. 30. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös: Gondolom a kérdező pontoz le, mert nem linkelünk neki nem tudom milyen ideális könyveket.
2015. ápr. 30. 08:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Megvehetném ugyanazt a könyvet is"

Tedd ezt!

2015. ápr. 30. 08:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy illik, hogy ugyanazt veszed meg.
2015. ápr. 30. 09:06
 9/10 A kérdező kommentje:

reggel óta most kerültem gép elé! senkit sem pontoztam még....főleg le nem!!! Abban a pár napban történt ez a könyvel amíg én a Babával a kórházban voltam.. ezért írtam hogy hosszú lenne ...

köszi mindenkinek

2015. ápr. 30. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen UGYANAZT vedd meg, mégis mit gondoltál?
2015. ápr. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!