Pco-s vagyok és az orvosom azt mondta nov.29. -én hogy valószínűleg orvosi segítségre lesz szükségem ha babát szeretnék! Erre tegnap előtt halvány pozitívat ma pedig valamivel erősebb pozitívat teszteltem! Ez létezhet?
Lehetséges. :) A nagyon kevés az nem lehetetlen. :)
Egy halk gratuláció megy neked hagosan meg majd csak akkor, ha tényleg bebizonyosodik, hogy kisbabát vársz. :)
Igen nem egy ilyen esetről hallani, hogy lesz a párnak gyermeke mindegy is, hogy örökbe fogadták vagy esetleg inszem útján de mivel megszűnik az a közvetlen vágy a gyermek iránt és nincsen stressz ezért könnyen és spontán sikerülhet a baba is.
Igen és lehet egy cikluson kívüli ovud is, hegy nagy orgazmus kapcsán is stb. Ezt nem tudni miért van.
egy 2 éves kislány anyukája és 6hkm
Szintén Pcos-ban szenvedek.
Mi már két év után úgy voltunk, hogy letelik a doki hosszú szabadsága, nekünk lezajlik az esküvőnk, nyaralunk, szeptemberben kezdünk petét érlelni gyógyszerrel.
Július végén terhes lettem, spontán.
És mindezt úgy, hogy a ciklusom végén voltam, 2-3 nap kellett a menzeszhez. (30 naposra beállt a ciklusom.)
Nagyon kevés dolog van, ami miatt hcg-t termelhet a szervezet, úgy, hogy nincs baba.
Tudod, hogy szól a mondás... Ha patadobogást hallasz, gondolj lóra és ne zebrára. :)
Szerintem ott baba volt, úgyhogy halkan én is gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!