Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párommal szeretkeztünk, és az...

Párommal szeretkeztünk, és az aktus után halvány pirosas színű folyásom volt. Rá kb 1 órára, ismét pirosas folyásom volt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nem fájt az aktus, és a pici is mozog rendesen, de mégis mitől lehet? Vélemények? 29 hetes kismama
2012. dec. 21. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elkezdtél kinyílni. Ez nem természetes a terhesség alatt. Én dokihoz mennék még ma.
2012. dec. 21. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor érzékenyebb a hüvely fala, lehet hogy az sérült csak meg. Ha ez nem valódi folyás, csak az élvezeti nedv kicsit rózsaszínesen, akkor nincs gond.
2012. dec. 21. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
én is felhívnám a dokit!
2012. dec. 21. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Máskor is előfordult már ilyen, de akkor halvány narancssárgás színe volt, és addig tartott míg a (bocs, ha túl részletes) sperma is kifolyt. De most mint mondtam már inkább piros volt mint narancssárga, és az aktus befejezése után 1 órával is piros folyásom volt. Nagyon félek, mert neten is annyi cikk van...az egyik aggodalomra int, a másik szerint ez természetes...én pedig rögtön rémeket látok, hogy megindul a szülés, pedig még messze volnék a végétől...
2012. dec. 21. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Megint csak nem értem a kérdezőt!

Ha pirosas a folyás, azt jelenti valahonnét vérzel!

Na már ha vérzel terhesség alatt, az nem

Jó!!!

Azonnal menj az ügyeletre, ahelyett hogy itt húzod az időt!

Inkább feleslegesen, mint hogy gondd legyen, ha meg gondd van, ott tudják orvosolni!!!

2012. dec. 21. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Szeretném megköszönni a "b*szogatást", mert aznap bementem a z ügyeletre, és már kinyíltam 1 cm-re, vissza kellett tartani a szülést! Ha nem kapom a noszogatást, talán rosszabbul járunk...Szal köszönöm...
2013. jan. 6. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyázz a picidre kérdező. Szorítok nektek. És szívesen a b@szogatást. Gondolom akkor a szextől tiltva vagy?
2013. jan. 6. 16:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát az orvos nem szólt, hogy nem lehet, úgyhogy...de ritkábbra vettük, és akkor is odafigyelünk...nem is engedjük be teljesen...és a magnerotot is kapkodom be 1000-rel a keményedések ellen
2013. jan. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!