Miskolci kismamák! Segítségre lenne szükségem!?
Figyelt kérdés
A védőnőm még nem akarja a baba szívhangját meghallgatni, ezért keresek valakit, akinek lenne egy magzati szívhang hallgatója kölcsön, vagy bérbe egy alkalomra. Jövőhétre van lebeszélve a kiságyvásárlás (használt) és szeretném tudni előtte, hogy jól van-e a picur, de 4D-re később szeretnék menni. Ha valaki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném! (persze nem ingyen)
16 hkm
2012. márc. 7. 05:55
1/5 anonim válasza:
Szia, tesóm mesélte, hogy a szinvaparki gyógyszertárban 6000ft-ért van, ruházz be és legfeljebb eladod utána :-)
2/5 anonim válasza:
Bocsi nekem nincs!
De ha kéred mi az hogy nem akarja meghallgatni!Egyébként ha bemész a nőgyógyászatra akkor ott meghallgatják neked!A védőnőnek pedig elmondanám hogy szeretnéd tudni h a kicsi jól van e és legyen szives hallgassam már meg a szivhangot!
Érdekes nekem minden egyes allkalommal meghllgatta ha meg nem igy lett volna én tuti mondtam volna neki!
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg ilyen korán még nem tudja a védönö megtalálni a kütyüjével. Az máshogy müködik mint amit a boltban veszel. Nálunk csak a 22. héttöl hallgatják és még akkor se találja meg mindig.
4/5 anonim válasza:
Menj el egy ultrahangra, ha aggódsz, és láthatod, hogy mi a helyzet. Én személy szerint senkinek nem ajánlom ennek a megvásárlását. Az, hogy a védőnő ilyenkor meg tudja-e hallgatni, doppler függő: van, amelyikkel csak a 20. hét után lehet.
5/5 anonim válasza:
A Semmelweis kórház Sztk épületében van egy kölcsönző. Ott többek között lehet ilyen magzati szívhang hallgatót is kölcsönözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!