Hogy lehet hamar túllenni a dohányzás elhagyásának kellemetlenségein ?
Pár napja tudtuk meg,hogy kisbabát várok,sajnos dohányoztam idáig.
Nem napi 1 dobozzal,de azert dohányos voltam.
Természetesen abbahagytam ahogy megcsináltam a tesztet ,nem is fogok rágyújtani.
Viszont borzalmas hangulatingadozásaim vannak,nagyon hirtelen kitöréseim is jönnek ha olyan helyzetbe kerülök. (Pl belementem ma autóval egy kátyúba,percekig őrjöngtem)
Nagyon szégyenlem,hogy a nikotin ennyire fogva tud tartani és ezt hozza ki belőlem a hiánya,semmiképp nem akarom károsítani a kisbabám sem ezzel sem a stresszel.
Mit tehetnék,hogy jobb legyen?
Csak várjak?
(Amikor a kislányommal terhes lettem alig dohányoztam,nagyon könnyen el tudtam engedni a cigit)
A kislányommal szintén türelmetlenebb vagyok,miatta sem szeretném ezt csinálni.
Nagyon igyekszem ,de elkeserítő ez az egész,mintha sosem lenne jobb.
Szia! Ajánlom Allan Carr könyvét. Én félig meddig azzal szoktam le. Igazából az első 3-4 hét volt nekem katasztrófa. Sajnos a kajálásba (pontosabban zabálásba) menekültem. Aztán valahogy minden este úgy feküdtem le, hogy "jaj, de jó, ma se gyújtottam rá" minden napot egy apró győzelemnek fogtam fel.
Azóta eltelt közel 4 év. Igazából néha még mindig elfog az érzés, hogy hú, de jó lenne rágyújtani. Aztán legyintek és mosolygok, hogy végrre nem függök egy ilyen káros dologtól.
Gondolj a picúrkára, aki benned növekszik. Megérdemli, hogy az anyukája minden jót megadjon neki és ezzel együtt hosszútávon saját magának is! ❤️
Kitartást, boldog babavárást!
én a rágózásra szoktam rá.
Ha éreztem, hogy cigi kell, rágó be. Izomból rágtam kb. de nekem használt.
Kb 3-4 hétig én is baromi feszült voltam. Én még jóval a terhesség elött szoktam mondjuk le.
lassan 9 éve nem gyujtottam rá. 14évesen divatból kezdtem el, 18évesen már a napi 2 doboz elment.22 voltam mikor azt mondtam, hogy elég. 4évig napi 2 doboz...rengeteg volt. Viszont hiába telt el 9 év, a mai napig ha ideges vagyok, hiányzik. Biztos vagyok benne, ha újra rágyujtanék visszaszoknék.
1-es vagyok.
Tényleg, a rágózás nálam is volt. Elég sokáig, szerintem kb fél évig rágóztam folyamatosan.
En is ragoztam vagy cukorkat szopogattam, ha ra akartam gyujtani.
Nyilvan ez se a legjobb, kvazi atszoktam valami masra akkor, de nekem segitett :D
Persze aztan mar ez se kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!