Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is volt így?Hogyan tudnám...

Más is volt így?Hogyan tudnám beindítani a szülést?

Figyelt kérdés
41 hétben vagyok.Ma voltam a kórházban,Nst negatív, Ultrahangon a babát 3900g-ra saccolták,méhszáj 1333, GDM és haza küldtek, hogy majd megindul a szülés magától.Külföldön élek, 25 km-re a kórháztól.Itt eléggé a természetes szülést részesítik előnyben, GDM -nél is csak akkor indítanának ha inzulinos lennék. Fahéjat,szexet,ananászt,meleg fürdőt próbáltam.Köszönöm,ha segítesz :)

szept. 11. 12:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%
Sokan a lépcsőzést mondják hogy beindítja, valamint a csípős ételt😊😊barátnőmnek ezek segítettek , ő is túl vitte a babócát😊😊
szept. 11. 12:06
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a védőnő jót mosolygott, amikor anno megkérdeztem, van-e valami praktika, ami tényleg használ. :) elvileg nincs, ezek mendemondák. De kívánom, hogy minél hamarabb beinduljon magától, ha meg nem, majd segítenek az orvosok megis. Igyis-ugyis napok vannak hátra, és babazol!😁
szept. 11. 12:09
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a várakozáson kívül nem tehetsz semmit.

Engem 41+3-nál indítottak Ausztriában. Kedélyesen közölte a Hebamme, hogy mivel első és indított szülés, ezért eltarthat egy darabig. Akár 4 napig is. Dehát nem sietünk sehova... (Anyád...) Végül nem bírtam 4 napig. A harmadik napon császármetszéssel kilakoltatták a Művészurat.

szept. 11. 12:11
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se használt semmi. De még a kórházi indítás se😅 szintén császárral lakoltatták ki.
szept. 11. 12:57
 5/25 anonim ***** válasza:
4# ugyanez.
szept. 11. 13:51
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első 41+1-en, a második 41+4-en született indítással. Szerintem nem tudsz olyan házi praktikát mondani, amit ne próbáltam volna. Szex, tonik, datolya, málnalevél tea, lépcsőzés, "szülésindító" torna, meg a jó ég sem tudja. Semmi, de semmi hatás.

Azt mondják ezek akkor használhatnak ESETLEG, ha a szülés induláshoz már csak egy pöccintés kell, de akkor meg magától is jön hamarosan. Hát nálunk egyiknél sem volt elég a pöccintés. :)

szept. 11. 13:58
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha létezik praktika, akkor nálam nem jött be. 2 terhességem indított lett. Most várom a harmadik babát. Tuti ő sem siet, már erre készülök. Nálunk 41. héten indítanak. Tök jó, hogy nálatok adtak még időt. Beindulat magától.
szept. 11. 14:13
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindent próbáltam én is :D indították, semmi. Végül császár lett.
szept. 11. 15:12
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megpróbáltam, semmi nem használt. Végül 3 napon keresztül indítottak, 41+2 hétre született császárral. Utólag tudtam meg, hogy az indítások 70%-a császárral végződik abban a kórházban, hát kösz...
szept. 11. 15:51
 10/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt,ment a zöld kéz.

#3 válaszoló én is AU-ban vagyok, kb ugyanaz a véleményem a Hebammerol ... Én is mondtam, hogy nem neki kell kiszenvedni, kösz bammeg 😂

Az első babámat annó otthon indították kiírt napon és jól is tették,mert már zöld volt a magzatvíz. Itt sajnos nem vizsgálják külön. Kicsit félek, hogy minden rendben legyen a picivel,meg ugye GDM is hozzá jön és nem vagyok már 20 éves.

szept. 11. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!