Hogyan lehet beindítani a szülést? Hogy ne kórházban indítsák meg. Túl hordásra gondolok.
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 21:50
1/7 anonim válasza:
Nekem semmi nem indította meg. Végül kórházban, oxitocinnal indítottak
2/7 anonim válasza:
Van vmi babakoktel, egyel eroset, meg a szex 😃
3/7 anonim válasza:
Nekem annak idején a doki a szexet ajánlotta :D persze diplomatikusan megfogalmazva. Nekem nem sok kedvem volt hozzá, mert nagyon meleg nyár volt, és már mozogni is alig tudtam a nagy pocakomtól... aztán elfolyt a magzatvíz mielőtt bármilyen akciót indíthattunk volna :). De azt mondják az segít!
4/7 Kelemen Szabina válasza:
En is mindent probaltam , csipos etel, malnalevel teat ittam, szex, seta, mindent, de 41 heten inditottak, pedig 35 hettol nyitva volt a mehszajam
6/7 anonim válasza:
Mi tegnap egyutt voltunk ferjemmel hatha de semmi
40+1hkm
7/7 anonim válasza:
Egy nappal a kiírt dátum után a doki bematatott (kértem, hogy machináljon már valamit), érzésre sima vizsgálat volt.
Este már mentem is vissza elfolyt vízzel, reggelre kint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!