Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki a máv kórházban...

Nyuszmoo kérdése:

Van, aki a máv kórházban (honvéd) fog szülni, vagy ott szült nemrég?

Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én fogok januárban.
2014. dec. 4. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Augusztusban szültem ott. Mit szeretnél tudni?
2014. dec. 4. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ott fogok áprilisban.
2014. dec. 4. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Június. Miért kérdezed?
2014. dec. 20. 21:49
 5/5 Lallie válasza:
Én 2014 júniusban szültem ott császárral. Volt orvosom, de a császárra előjegyzett dátum előtt két héttel baleset érte, így a programozott császárt az aznap bent lévő orvos egyike csinálta (Dr. Debreczeni Atilla - valóban Atilla és nem Attila). Mindenki nagyon kedves és rendes volt, a szülőszoba részleg szerintem tök jól felszerelt és szép. 1 fő lehetett bent az előkészítés alatt - császárra nem lehet bemenni, de üvegfalon keresztül lehet nézni. Miután kiemelték a babát, megmutatták, aztán odaadták apának és ő volt vele, amíg engem összevarrtak. Utána még két órát a szülőszobán kellett lenni megfigyelésen, ami alatt együtt lehettünk hárman. A műtét után a doki odajött és elmesélte, mi, hogyan történt a műtét alatt - mert közben nem velem beszélgettek, hanem egymással. :-) Két óra múlva átvittek a szülészetre, az őrzőbe. A minket ápoló nővérek nagyon kedvesek voltak, a csecsemősök között azért akadt, aki kevésbé. Délelőtt fél 11-kor műtöttek és este 6-kor kellett volna felkelni és átmenni másik kórterembe, de megszédültem felálláskor és feküdtem még két órát, így este 8-kor mentem át a helyemre. A felkelés a sebbel nem volt olyan vészes, mint amire számítottam, de ez mindenkinél más. A három nap alatt a csecsemősök nem igazán néztek felénk, ha bajunk volt, nekünk kellett menni hozzájuk. A látogatók csak a folyosón lehetnek. Összességében nem volt rossz tapasztalatom.
2015. febr. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!