Nemrég derült ki, hogy terhes vagyok, a SOTE 2-n szeretnék szülni. Kit ajánlanátok fogadott orvosnak?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm Dr Tömösváry Zoltánt ajánlotta, de szívesen vennék még tapasztalatokat, ajánlásokat. Köszönöm2014. szept. 22. 18:49
1/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél a klinikán szülni? Esetleg van valamilyen kóros előzményed, vagy alapbetegséged? Mert a klinika elég futószalag (és az orvosok hozzáállása is sajnos olyan, még fizetős betegeknél is sokszor), így ha amúgy semmi problémád, én inkább egy kevésbé kóros esetekre ráállt kórházat választanék!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi javaslatokat :)
Azért szeretnék inkább a SOTE 2-n szülni, mert viszonylag közel van (9. kerületben lakunk) és volt már 3 vetélésem, ami miatt a háziorvosom azt javasolta, hogy keressek SOTE-s orvost, mert ha terhesség alatt bármi komplikáció lenne, ott vannak a legjobb esélyeim.
2014. szept. 22. 19:49
5/6 anonim válasza:
újabb szavazat Tahy doktornak.
6/6 anonim válasza:
Én szerintem jó választás, a klinika is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!