Meleg vízben fürdés segíti beindítani a szülést?
Figyelt kérdés
Szeretnénk már babázni nagyon,de a baba még maradna,így gondoltam "tudtára adom hogy mi már szeretnénk ha idekinn lenne" :) Pár napja kicsit melegebb vízben fürdök,de eddig semmi. Ártani azért ugye nem ártok ezzel?2014. jan. 6. 19:43
1/4 anonim válasza:
Ha nincsen nyitva a méhszájad,akkor nem árt csak ha nyitva van fertőzés veszélyes. Melegviz jó fájás tesztelésrei s.
2/4 anonim válasza:
Meleg vízzel ne,, de óvatos szeretkezéssel lehet segíteni kicsit, viszont ha ilyen hosszú időt kibírtál, akkor pár nap ide vagy oda, már nem számít! Könnyű szülést, és sok boldogságot kívánok!
3/4 anonim válasza:
Én 37.hetes terhes vagyok,zárt a méhszájam és szinte minden nap habos fürdőzöm :) Nagyfiamnál én is kipróbáltam mindenféle szülésindító praktikát,de nem jött be semmi.... 41.héten császároztak..
4/4 anonim válasza:
nekem a pocak nagyon meleg vizzel valo atzuhanyzasat ajanlotta a noverke, es nalam be is jott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!