Hogyan tudnám beindítani a szülést?
37 hetes terhes vagyok és tegnap voltam CTG-n meg UH-n. 3790 grammos a baba és én meg 157 centi vagyok és a doki szerint nem tudnám megszülni és nem kéne hogy már nagyobb legyen a baba. Ezért azt tanácsolta hogy üljek meleg vízes fürdőbe meg szexeljek a párommal hogy beinduljon a szülés. Este ki is próbáltam de sehol semmi:( Azt mondta ha szerdáig semmi akkor be kell feküdnöm és megcsászároz, de azt nem szeretném:(
Van valami jó kis praktikátok vagy bevált módszer amivel be tudnám indítani a szülést?
Lépcsözés?
Barátnömnek is pròbálkozott ilyen praktikákkal neki a lépcsözés beindította.
A biztonságos keretek között én is megpróbáltam mindent a 40. hét után....Hát a 41. héten indították,a doki mindig azt mondta,hogy nagy baba lesz és uh alapján is nagyra becsülték és mondta a doki,hogy hát csak nem lesz gond a méretei miatt.... 3350g és 54 centi lett szóval csöppet túl becsülték mert teljesen átlagos.
A második babánál meg pont ellenkezőleg volt a dolog mert alá becsülték...pl 2500g-ot mondtak a 36. héten és 3400g 49 centivel lett meg a 38. héten.
Ha nem érett a méhszáj és a baba, akkor semmi sem fog hatni.
Én is most próbálok mindent, szex, meleg fürdő, mellbimbó stimulálás, 5 órahosszás séta, de nem használ semmi :(((
Méhszájad és méhnyakad hogy áll?
4-es vagyok.
5 órát sétáltam, lépcsőzgettem, szexeltünk, semmi nem segít. Most tonikot iszok,hátha az hat. Mindenesetre azt érzem, hogy a baba nyomkodja a buksiját a méhszájamhoz.
1 cm a méhnyakam és zárt. Remélem már nem soooook :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!