Hogyan tudnám beindítani a szülést?
37 hetes terhes vagyok és tegnap voltam CTG-n meg UH-n. 3790 grammos a baba és én meg 157 centi vagyok és a doki szerint nem tudnám megszülni és nem kéne hogy már nagyobb legyen a baba. Ezért azt tanácsolta hogy üljek meleg vízes fürdőbe meg szexeljek a párommal hogy beinduljon a szülés. Este ki is próbáltam de sehol semmi:( Azt mondta ha szerdáig semmi akkor be kell feküdnöm és megcsászároz, de azt nem szeretném:(
Van valami jó kis praktikátok vagy bevált módszer amivel be tudnám indítani a szülést?
37 hetesen még ne induljon be a szülés! A baba a 40. hétig fejlődik a pocakban természetesen, ez a normál biológiai szükséglete! A szülés milyensége nem a testmagasságon múlik, hanem a belső medence átmérőn, ami időközben derül ki (vajúdás közben), hogy átengedi-e a babát, vagy sem.
Császározni ráér akkor is, ha beindult a szülés. Feltéve, ha más szempontból nincsen komplikációd.
Nekem kicsit kontárnak tűnik így ez az orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!