Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnám beindítani a...

Hogyan tudnám beindítani a szülést?

Figyelt kérdés

37 hetes terhes vagyok és tegnap voltam CTG-n meg UH-n. 3790 grammos a baba és én meg 157 centi vagyok és a doki szerint nem tudnám megszülni és nem kéne hogy már nagyobb legyen a baba. Ezért azt tanácsolta hogy üljek meleg vízes fürdőbe meg szexeljek a párommal hogy beinduljon a szülés. Este ki is próbáltam de sehol semmi:( Azt mondta ha szerdáig semmi akkor be kell feküdnöm és megcsászároz, de azt nem szeretném:(

Van valami jó kis praktikátok vagy bevált módszer amivel be tudnám indítani a szülést?

2014. ápr. 17. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aaa, az en dokim nem tagitott kezzel most, o nem olyan. Sajna nalam nagyon benne van a pakliban a csaszar, mert az elozo is ugy vegzodott :( ezert is nem akarok megint, mert tudom milyen :( ezert probalok mindent bevetni :)
2014. ápr. 17. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:

37 hetesen még ne induljon be a szülés! A baba a 40. hétig fejlődik a pocakban természetesen, ez a normál biológiai szükséglete! A szülés milyensége nem a testmagasságon múlik, hanem a belső medence átmérőn, ami időközben derül ki (vajúdás közben), hogy átengedi-e a babát, vagy sem.

Császározni ráér akkor is, ha beindult a szülés. Feltéve, ha más szempontból nincsen komplikációd.

Nekem kicsit kontárnak tűnik így ez az orvos...

2014. ápr. 17. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!