7.1-es cukorterhelési értékkel érdemes diabetológushoz fordulni?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok és 7.1 lett a 120 perces cukorterhelésem. Kérlek benneteket csak az írjon, aki valóban relavánsan hozzá tud szólni, okoskodás nem kell.aug. 26. 11:44
21/24 A kérdező kommentje:
#14-es és szülés után visszaállt normálra?
aug. 27. 13:46
22/24 A kérdező kommentje:
#19-es ha emelkedik a 36-ig hétig akkor érdemes mérnem ugye? Vettem cukormértőt tegnap, tuti ami tuti. Plusz diétázni is elkezdtem.
aug. 27. 13:48
23/24 anonim válasza:
Ha 7-es akkor eleve diéta és sztk doki azt mondta meh, a magán orvos viszont komolyan vette. Nem is kellett végül inzulin. végére attól is felment a cukrom ha ránéztem egy paradicsomra😅
Sajnos ezt komolyan kell venni,ajánlom a terhességi cukorbetegség facebook csoportot.
24/24 A kérdező kommentje:
#23-as neked sikerült beállítanod a cukorod? Illetve hanyadik hétben szültél?
aug. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!