Mennyit érdemes mozogni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos is vagyok és IRem is van, így nem kérdés a mozgás. Szerencsére a terhességem is megengedi ☺️, a jelenlegi napi 10ezer lépés összességében, heti egy edző termi edzés szakemberrel és heti egy fél órás terhes jóga. Ennyi vajon már elég lehet?aug. 9. 15:17
1/4 anonim válasza:
Nem többet, mint amihez hozzászoktál..
Én sportoltam előtte és alatta.. majd eltiltottak okkal ( ikerterhesség mellett hematóma) és 2 hónappal utána is..a nekem megfelelő mozgással
( nem túlsúllyal)
De csak azon múlik mihez szokott a tested..ha eddig nem tornáztál, nem most kell elkezdeni
Szuper, hogy figyelsz az egészségetekre
Boldog babavárást
2/4 anonim válasza:
Akármennyit lehet, amíg birod. Teljesen fölösleges "pihenni", amit elötte megcsináltál, azt most is lehet (kivéve, ha az orvos megtiltja, de ez más téma). Sétálni meg lehet akár jóval többet is, ha van rá idöd meg energiád.
3/4 anonim válasza:
Azért az izületekre, tartásra fokozottan figyelj, főleg túlsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!