Aranyérrel érdemes elmenni orvoshoz,terhesség 35.heteben vagyok, tud valahogy segíteni?
Nekem is második gyerekkel volt nagyon rossz a 36. héten... Reparon amúgy mindig segít, de akkor nem segített... Nekem kipukkadt ott egy vérrel teli pukli és vagy 1 héten át folyamatosan vérezgetett, betétet kellett betegyek, hogy ne vérezze össze a bugyimat. Elmentem sebészetre 37 hetesen, ott felírtak egy receptes kúpot, és közölték, hogy ezzel már mást nem lehet tenni, majd szülés után jobb lesz. A kúp se segített, de 1 héttel később megszültem és teljesen rendbe jött magától. Szülésnél sem volt vele semmi gond.
Nekem proktológushoz is volt időpontom, de mielőtt eljutottam volna, jött a baba, a férjem mondta le az időpontomat, amikor még a kórházban voltunk
Kitartás neked, már nincs sok hátra! Utána jobb lesz.
Köszönöm aranyos vagy.
És te nem értezted amúgy hogy a baba feje nyomja? Olyan érzésem hetek óta mintha ez a baba dokkal lejebb lenne valahogy mint az első. A hasam is lejebb van sokkal és első a bordam nagyon nyomta be is gyulladt meg légszomj gyomor fájdalom stb. Ehhez képest itt ilyen nincs de nekem hetek ota annyira nehezen megy a wczes mintha baba feje összenyomna végbelem vagy nem tudom. És szerintem emiatt nyomódik ki ez az aranyér.
Nekem első gyereknél jött ki az utolsó hónaban, nekem csak svédcseppes borogatást mondta a doki.
Szülés után egyből elvágták a fájdalmat, a fiam 4.5 kgmal született, szerintem a súly cipelése miatt jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!