Első fali lepénnyel érdemes menni baba mozira? Azt hallottam hogy nem nagyon látszik az kis arcukbol semmi.
Az én fiam "csak" a köldökzsinórt rángatta folyton az arca elé, a lepény egyáltalán nem zavart be, de szerencsére így is sikerült néhányszor jól elkapni :)
Esetleg próbálj hamarabb menni, ne várj a 30. hétig, lehet, hogy alapesetben jobb később, de mellső fali lepénynél lehet kevésbé bújik el, ha több helye van.
(Én kb. 6 hónaposan voltam.)
Atrol fugg, hogyan fekszik. Az en kisfiam total belefurta a fejet a lepenybe, de ez se volt eleg, ket kezevel ket oldalrol takarta az arcat is :D
Az orvosom alapbol mindig csinalt 4d uh-t a terhesgondozason, de sose sikerult neki egy normalis kep se emiatt. Azert elmentunk babamozira is egyszer,de az se volt annyira sikeres, az istennek nem mozdult ki abbol a pozbol. Azert valahogy keszultek kepek az arcarol, de egyik rosszabb volt mint a masik 😂
Szoval alapvetoen maga a lepeny nem feltetlenul akadaly, a baban mulik, hogy fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!