Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első fali lepénnyel érdemes...

Első fali lepénnyel érdemes menni baba mozira? Azt hallottam hogy nem nagyon látszik az kis arcukbol semmi.

Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Teljesen jól látszott

2024. júl. 18. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
abszolút, és teljesen attól függ, hogy látszik-e az arcuk, hogy hogy fordulnak, nem a lepény helyétől. nekem is első fali lepényem volt, és mégis gyönyörű "profilképek" készültek.
2024. júl. 18. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, látszott az arca, amíg bele nem bújt a lepénybe.
2024. júl. 18. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Félprofilban tudtak képet csinálni a lánykánkról. Nekünk így is megérte, pedig mindent megtett (kezek, lábak arc előtt, lepénybe fúrva), hogy ne mutassa meg magát. Lehet nélküle élni nyilván, de egy kis érdekesség, emlék. Egy próbát megér.
2024. júl. 18. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam "csak" a köldökzsinórt rángatta folyton az arca elé, a lepény egyáltalán nem zavart be, de szerencsére így is sikerült néhányszor jól elkapni :)

Esetleg próbálj hamarabb menni, ne várj a 30. hétig, lehet, hogy alapesetben jobb később, de mellső fali lepénynél lehet kevésbé bújik el, ha több helye van.

(Én kb. 6 hónaposan voltam.)

2024. júl. 18. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Atrol fugg, hogyan fekszik. Az en kisfiam total belefurta a fejet a lepenybe, de ez se volt eleg, ket kezevel ket oldalrol takarta az arcat is :D

Az orvosom alapbol mindig csinalt 4d uh-t a terhesgondozason, de sose sikerult neki egy normalis kep se emiatt. Azert elmentunk babamozira is egyszer,de az se volt annyira sikeres, az istennek nem mozdult ki abbol a pozbol. Azert valahogy keszultek kepek az arcarol, de egyik rosszabb volt mint a masik 😂

Szoval alapvetoen maga a lepeny nem feltetlenul akadaly, a baban mulik, hogy fekszik.

2024. júl. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!