Ilyen esetben már érdemes lehet orvoshoz fordulni??
Jelenleg 17hetes terhes vagyok. Kb fél órája ugyan azon a ponton egyre erősebben fáj az alhasam...múlni nem akar. Előtte hánytam is illetve ment a hasam. Hiába iszom kivagyok száradva.
Hozzá tartozik hogy a terhességem elején nem igazán voltam rosszul. Nem volt hányingerem stb...lehet most jön ki?
Én is felhívnék egy dokit, lehet első körben inkább a nődokimat. Ha ő azt mondja, hogy szerinte ez nem a terhesség miatt van, akkor jöhet a házidoki (felénk ők úgyis szeretik kirázni a nyakukból az ilyesmit, tuti, hogy továbbküldene a nőgyógyászatra...🫤)
Nem hiszem, hogy a "reggeli rosszulét" jött volna ki, nekem sem volt semmi ilyesmi, de aki panaszkodott ilyesmire, erős alhasi fájdalmat az sem említett, inkább csak émelygést, hányást, erőtlenséget stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!