Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Ezek normális dolgok?
Sziasztok! Időszerű lett volna, hogy megjöjjön, helyette barnás folyásom lett, plusz társultak mellé egyéb tünetek mint például derékfájás, aluszékonyság. Ma reggel teszteltem egyet és hát 2 csík van rajta,igaz halványan, de ott van. :) Mensiszerű görcseim vannak,piros vér nem távozik,hogy ez a barnás váladék, de nem olyan erős, mintha mensiznék,ami még feltűnt,hogy izzadok sokkal jobban mint előtte. Más tünetem egyenlőre nincsen. Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Vagy ezzel már menjek is rögtön?
Köszönöm szépen! :)
Hívd fel a dokit, hogy pozitív a teszted és barnás folyasod van.
Ő meg majd megmondja hogy menj azonnal vagy elég 3 hét múlva terhességmegállapitásra.
Nem, a barna folyás nem igazán normális. Ne 1 hónap múlva kérj időpontot, hanem menj be még ma az ügyeletre.
Valószínűleg írnak fel neked progeszteron tablettát - nem biztos, hogy ez a gond, de ha igen, akkor szükséged van rá ahhoz, hogy megmaradjon a baba (nekem is alacsony volt a prog. szintem, barnáztam teszt után, a gyógyszertől elmúlt).
Én nem kockáztatnék. Csodát nem tudnak tenni, de legalább az esélyt megadod.
be ne menj az ügyeletre. 😂 kivágnak mint macskát…
hívd fel az orvost, progit tud feltenni a felhőbe ő is, aztán majd jövő héten rád néz ha szerinte indokolt.
Felhívtam végül az orvost. Azt mondta, szedjek magnéziumot,kb 3 hét múlva menjek hozzá.
Azt mondta még,hogy ez kb a menstruáció idejére eső dolog,és belefér.
De szuper. Jó olvasni a pozitív sztorikat. :)
Ezt a napot szinte végigbarnáztam. :/ Most menstruálnék,ha rendesen megjött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!