Meddig normális a folyás a terhesség alatt és honnan kell orvoshoz fordulni vele?
A terhesség alatt megnövekszik a folyás mennyisége. Amíg átlátszó vagy krémes-fehér, szagtalan és egyéb panasz (viszketés, égés, fájdalom) nincs, addig ez teljesen normális. Nekem többször volt, hogy olyan sok mennyiséget éreztem, hogy iszonyúan megijedtem, hogy vérzés (vetélés), aztán a mosdóban láttam mindig, hogy csak folyás; illetve így a vége felé meg sokszor magzatvíz elfolyást vizionálok, de arról meg a doktornő megnyugtatott, hogy azt észrevenném, mert olyan mintha pisilnék vizelési inger nélkül és nem tudom visszatartani, illetve eltéveszthetetlen klóros-édeskés szaga van, mint a fehérítőnek.
Szóval, ha a folyás átlátszó vagy fehér és semmi egyéb panasz nem társul hozzá, akkor nyugodj meg, ez teljesen normális. 36+2 hkm
Ilyenkor elvileg a legtöbbünknek erősebb a folyása, de ha nincs égés, viszketés, erősebb szag, akkor elvileg nincs gond, de én megemlítettem a dokimnak, vett mintát és az alapján kaptam gyógyszert, mert nekem akkor volt egy enyhe fertőzésem.
Szerintem beszélj vele erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!